Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

JW GROM

Recommended Posts

Posted

Witam! Wie ktoś co GROMik lubi nosić na plecach?

:poddanie:

Mogą kupować własne, rodzime produkty?

Nie, tylko zagraniczne.

czy GROM używa często jakiegoś oświetlenia taktycznego/ laserów do USP?

Myślę że to jest dosyć głupie pytanie.

Kończąc złośliwości plus małe wyjaśnienie. 99% konkretów na temat wyposażenia znajdziesz w podanych w tym temacie źródłach. Nikt Ci nie da rozpiski sprzętu ani odpowiedzi na pytanie jakie skarpetki nosi "GROMik". Rusz zadek i oglądaj zdjęcia. Jeżeli czegoś nie ma na zdjęciach - jak np. oświetlenia czy plecaków - trzeba uruchomić wyobraźnie i zastanowić się jakie wyposażenie jest możliwe. Tutaj regulaminów nie ma, więc prawdopodobnie jeżeli weźmiesz plecak patrolowy janysta w oliwce albo 3day packa eagle w cb do mc to będzie ok. Należy przy tym jednak zwracać uwagę, że oporządzenie między sobą też musi się układać w logiczną całość.

• 2 weeks later...
  • Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Kiepskawo widać, ale najprawdopodobniej są to kurtki GROM szyte przez summit (Szyją zarówno oliwkowe jak i w panterze). A ten oliwkowy komplet widoczny na pierwszym zdjęciu i kurtki operatoró w dumvee'yu to równie dobrze może być paklajt.

Edited by aciepk
Posted

Dzięki aciepk.

Z innej beczki. Czy na Bushmasterach Gromowcy mieli normalne szyny ris, np. Knight's Armament czy były to szyny stricte Bushmastera?

Chodzi mi o to czy przy ew replice XM15-ES2 M4A3 Gromu babrac się z normalnymi szynami czy zainwestowac, np. w front kity MadBulla?

• 2 weeks later...
Posted

Pytanie do fachowców. Wyczytałem, ze GROM zakupił KAC SR-16 Carbine, które były później (od 2006 bodajże) uzupełniane Bushmasterami. W związku z tym, czy na fotach, które wcześniej wrzuciłem były jeszcze SR-16 Carbine, czy już XM15 Bushmastera? Wg grom.mil.pl zdjęcia są od 2003 roku wzwyż.

• 2 months later...
  • 10 months later...
Posted (edited)

Kilka razy próbowałem założyć konto na grom.mil.pl ale wszystko rozbijało się o aktywację... więc dałem sobie z tym forum spokój :bialaflaga:

EDIT: Szukałem, ale nadal nie znalazłem :/

Edited by Piasek89
Posted

Piachu, nie znajdziesz o tym info, zwłaszcza na forum GROM.mil.pl, gdyż takowej informacji tam nie ma. Może koledze powyżej pomyliło się z PC Orlik z Miwo Praszka ew PC Termit z MM Lubliniec. Niedawno zostało puszczone w sieć zdjęcie operatora 1PSK w Termicie, to mogło być mylące. Ja bym zaczekał na odpowiedz o Catcha :wink: