Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siemka.

Razem z moją repliką dostałem pas taktyczny trzy punktowy. Są jakieś obrazki, czy jakaś instrukcja jak go złożyć i podpiąć do repliki? Nie ma tego zaczepu na początku repliki. Tylko koło kolby taktycznej mam metlowe zapięcia. Z góry thx

Posted (edited)

Bardzo taktyczna ta kolba?

Napisz jaka to replika...

M4 CQB firmy BOYI no i koło kolby to znaczy przed kolbą mam w budowane w body Uchwyt taktyczny do serii M4. No a z przodu nic nie mam, ale to jak zakupiłem replikę to raczej wsyzstko mi dali, bo jak jest pas taktyczny to musi się dać go jakoś zamątować.

EDIT: Mam coś podobnego do tego http://www.taiwangun.com/wyposazenie_takty...na_p_j-582.html tylko, że ja nei mam tych zatrzaskó tylko taką jakby klamrę w kształcie trójkąta.

Edited by Adzio95
Posted

Tak jak Lambert pisze - jak sobie przypominam, dopóki slingi nie popękały używałem tego jako dziwnego 1 pkt.

Generalnie zawieszenie nadaję się głównie do wyrzucenia, lepiej będzie funkcjonowało 2 pkt zrobione własnoręcznie.

Posted

Hehe mistrz ;p Dlatego taka jakość bo był już wieczór i tylko lampka świeciła ;)) Hmm, chybaa, że sobie kupie jakieś zawieszenie ;P Tyle, że mi to zbytnio nei potrzbene bo podczas strzelanki czasami mi przeszkadza ;P No nikc to dzięki za pomoc

Posted (edited)

Nie sa fcześnie na stżelankj z elektrycznei bronj?? Do kjepskjei replykj to i zawjeszenje 4pónktowe nje pomorze :wink:

Sondzondz po nickó maż jusz asz 14 lat...

Matko jedyna, czy w tych podstawówkach czy gimnazjach to juz całkiem przestali ortografii czy poprawnej pisowni uczyc?

M4A1 CQB Boyi ''full plastik'' kupiłem swego czasu mojemu 12 letniemu synowi. W giwerze urwała się kolba ''taktyczna'' wraz z jej mocowaniem ''taktycznym'' przy (wcale nie mocnym) rzuceniu jej na łóżko. :)

I tez miała mnóstwo cienkich, szmacianych tasiemek i zaczepów plastikowych, w których nie szło sie połapac, a zaczepy te z wyglądu miały zamiar połamac się w trybie natychmiastowym :)

P.S. Dla tych, co sie oburzą, że pouczam 14- latka, a sam 12- latkowi kupiłem AEG-a.

Mój dzieciak nie bierze udziału w strzelankach. Strzela z AEG-a (teraz AK Cyma) i mojego sprężynowego SWD do tarczy, puszek i innych pierdół, pod kontrolą i nadzorem. Zna zasady, a oko ma takie, że niejednego airsoftowego snajpera mógłby nauczyc celowania i brania poprawek.

To tyle.

Edited by KorbaSWD
Posted (edited)

LOL zgadłeś :D Ale co to ma do tego <lol> To że się tym interesuje, a w gimnazjach uczą fotografi, ale ja przy pisaniu postów na to nei zważam jeśli coś tam jest ;P Po drugie niby czemu za wcześnie co?? A tak poaztym to nie 14 tyllko 15 prawie ;P. Interesuje się tym, lubię militarie itp. a wiek nie ma nic do rzeczy. A za wcześni nigdy <lol> co w tym trudnego opanować elektryczną replikę?? :P

Edited by Adzio95
Posted

No tak. Fotografii może w gimnazjach i uczą. Choć Ciebie chyba na tych lekcjach akurat nie było :wink: Ale ortografii, to chyba jednak nie bardzo :)

A strzelaj se. Byle z głową.