Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

20 - 22 sierpnia - Borne Sulinowo

Recommended Posts

Posted

Sala jest po prawej stronie zaraz za pocztą (która jest po lewej) - zbieramy się na parkingu za salą.

Ja będę ok. 15 - 16, ale część ludzi przybędzie przede mną.

Będę białym Mercedesem Sprinterem - oklejonym w napisy "DRAGON"

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta, ale zgubiłem markera i nie mam czym pomalować...

W sobotę przygotowali dla nas poczęstunek - grochówkę o godz. 15 - spróbuję ją przesunąć na 16 - ale to już na miejscu.

Posted

Ok - Zlot już jutro więc pamiętajcie! W razie pytań - mój nr tel. 600 906 992.

Jeśli się zgubicie to dzwońcie...

Tylko jeśli się naprawdę zgubicie! Bo jak każdy zacznie dzwonić to szlag trafi mój telefon!

-------------------------------------------------

PAMIĘTAJCIE ABY NAŁADOWAĆ BATERIE! |

Ja właśnie podpiąłem :) |

----------------------------------------------------

Każdy kto chce może kupić sobie kiełbasę, karkówkę lub cokolwiek co da się przyżądzić na grillu - zabiorę swój - jest dosyć spory...

Posted

O.K. Qbas, w piątek wiadomo co, jak, gdzie. Ale ja mam nockę w piatek i bedę z kolesiami dopiero w sobote o 9.00 rano. Gdzie wtedy będzie można spotkać organizatorów/sędziów :?:

Chcę uniknąć sytuacji w której przyjadę punktualnie na początku rozgrywki, a potem 2 godziny będe szukał ukrytych niewiadomo gdzie ASGmaniaków :mrgreen:

Bateria podłączona!

Fafkulce przebrane!

Posted

BYŁO!!! Wszystko było!

O 9 wyjeżdżamy do Kłomina - a gdzie to się domyślcie - skoro nocleg mamy w sali gimnastycznej to zbiorke zrobimy w zupelnie innym koncu miasta - macie biec z pelnym oporzadzeniem (z wyjatkiem kierowcow).

To chyba jasne, że zbiórkę zrobimy na parkingu pod naszą noclegownią :?: :?: :?: :!: :!: :!:

I jeszcze raz powtarzam :!: O 9 wyjeżdżamy się strzelać :!: Ludzie przyjeżdżający w sobotę mają być na miejscu o 8 - max 8:30.

Po rozpoczęciu scenariusza nie będziemy już przerywać :!: :twisted: Zrozumiano :?: :!:

A teraz idę spać i mam Was w dupie - Za kilka godzin wyjeżdżam do Bornego więc spotkamy się na miejscu.

Wszelkie pytania od tej pory należy zadawać telefonicznie.

Byle pytania z sensem.

Tel. kontaktowy: 600 906 992 - co niektórzy pewnie znają go już na pamięć...

Do zobaczenia!

Zabawa będzie super :!: :!: :!:

Posted

Witka.

Mam pytanie o transport...

Jedzie ktoś przez Gorzów Wlkp lub okolice i mogłby zabrać jednego maniaka :?:

Jestem skromny gabarytem, bagażnikiem nie pogardze ;)

A tak serio to moge gdzieś podiechać np. Piła lub inne wieksze miasto ( :wink: ) i stamtad ktoś by mnie zabrał.

Z góry dziękuje.

Posted

Jesli ma ktos tasme nylonowa (zielona/czarna, dl okolo 1.5 metra) to bylbym wdzieczny gdyby wzial (odkupie). W sklepie kosztuje takie cos grosze ale nigdzie juz teraz tego nie dostane przed zlotem :|

Posted

DT_Łęca - jak zdążysz przed 13 być w Pile to mogę Cię zabrać.

Zadzwoń to się umówimy - 600 906 992.

Mój bus dopiero co wyjeżdża z Warszawy dlatego trochę opóźni się mój wyjazd...

Posted
DT_Łęca - jak zdążysz przed 13 być w Pile to mogę Cię zabrać.

Zadzwoń to się umówimy - 600 906 992.

Mój bus dopiero co wyjeżdża z Warszawy dlatego trochę opóźni się mój wyjazd...

To nie dlamnie tylko dla Agamemnona i kumpla

Posted

Wonski - idź do kibla i przemyśl to co napisałeś... :lol:

Mówiłem do Łęcy z Gorzowa!

Niech jadą do Szczecinka PKP a ze Szczecinka PKS'em

Posted

Niestety nie zdąrze dojechać do Piły na tę godzinę bo mam dużą lukę w nieodpowiednich godzinach w rozkładzie jazdy :cry:

Fu*k, pech chciał, że nic akurat nie jedzie. :evil:

Może jeszcze jakaś propozycja na trochę pużniejszą godzinę ;)

Chyba będe musiał tłuc się pociagami... :roll:

Posted
Wonski - idź do kibla i przemyśl to co napisałeś...  :lol:  

Mówiłem do Łęcy z Gorzowa!

Niech jadą do Szczecinka PKP a ze Szczecinka PKS'em

Zaczynasz mnie QBS wk.....ać. Twoje teksty są lekko obraźliwe.

Przegniesz i nie będzie miło, to ci obiecuje.

Posted

Dobrze, że już jedziemy na ten zlot bo w końcu byłaby tu na forum niezła burda. Z tych 15 stron to pewnie jakaś jedna strona by się zebrała konkretów, a reszta docinek :) ehhhh jak się postrzelamy to wszystkim przejdzie i się odechce pierdzenia w bambus.

Posted

Dobrej zabawy życzę 8)

Patrząc na zegarek, pewnie już się bawicie 8)

Niestety, odpadam.

Tydzień magazynowej roboty po 10 godzin (i spania zgrubsza po 5 :wink: ) dał mi nieźle popalić...

Poza tym, musiałbym jechać pociągiem coś koło 1.20 w nocy, a to mi niezbyt pasuje :wink:

Opowiecie, co straciłem :lol:

Pozdrawiam

Posted

Coś tu kurna głucho od 2 dni. Ostał sie jeno sznur. Mam nadzieje że wam pogoda dopisze. aha ktoś mi maila wysłał i napisał: Przyjedz do Bornego to masz wjeby. I wszystko w pariadkie oprócz tego że wysłał mi virusa !!!!!! Ale że komp zarejestrowany na żone, to go zabrała na KWP w Poznaniu i tam odnajdą dowcipasa. Groźba karalna 3lata, wobec funkcjonariusza, więcej, szkoda że taki kolo nie potrafi znieść krytyki i ucieka się do takich metod. I co tu o takich myśleć?? Jak sie przyzna , spoko, luz wycofane, a jak nie ......

P.S. mamy 3ech obserwowanych ( to forum jest też)

Posted

jesteś chłopie ŻENUJĄCY jeśli rozumiesz co to znaczy(nie wiem czego uczą w szkole dla spawaczy), a jeśli nie to znaczy że wstyd mnie ogarnia i nie wiem jak sie zachować po przeczytaniu takich idiotyzmów!!!

<żygi>