Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

hmmm w gre wchodzi jeszcze cos co splodzil RTX

MARPAT bialo - szaro - czarny

odrazu mowie, ze marniutki jak reszta MARPATow RTX

i chyba tylko spodnie sa dostepne

Posted
Czy wie ktos i ewentualnie moglby podac adres gdzie mozna kupic umundurowanie miejskie USMC

Jeśli chodzi o t-pattern to oryginału raczej w żadnym sklepie nie dostaniesz, wiem coś o tym :-)

14.jpg

Na swój T-pattern polowałem baaardzo długo.

Jeśli chodzi o kopie to możesz je kupić tutaj

Pozdrawiam

Posted
ozesz ty!!! z przeliczenia wynika ze bluza kosztuje 280 PLN!!! za kopie!!! wow...

teraz dopowiedz sobie, ile mogłem dać za oryginał...podpowiedż: przez najbliższe pół roku nic sobie nie kupię :-)

Posted
ozesz ty!!! z przeliczenia wynika ze bluza kosztuje 280 PLN!!! za kopie!!! wow...

teraz dopowiedz sobie, ile mogłem dać za oryginał...podpowiedż: przez najbliższe pół roku nic sobie nie kupię :-)

drogi szaszlyku.. sledze regularnie ten wzor na ebayu - bo sam mam na niego chrapke - wiec sie orientuje, ale w najsmielszych przypuszczeniach nie spodziewalem sie ze kopia (sic!) moze osiagnac taka cene...

Posted
Szaszlyś, słonko- mówiłeś że nie az tak dużo... :)

Bo nie AŻ tak dużo, wyszło mi trochę wiecej niż za komplet kopii z kosztem sprowadzenia z Japonii...

no i tyle bylbym skolonny zaplacic za oryginal... ale przyznasz, ze za kpie nie warto...

Posted
No szaszłyk, zgaduję - dałeś za ten mundur  całe 208,5 $ do tego koszty wysyłki.

I jak, zgadłem ?  :P

ZONK! Nie zgadłeś, tamten komplet zdobyłem na zamówienie pewnej osoby :P A koszty przesyłki, koleś mi darował...

Mój mam trochę z innego źródła, do którego się nie przyznam :-)