Czaro88 Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie plecaków. Mianowicie zastanawiam się nad kupnem któregoś z plecaków helikona. Plecaki do 35 litrów do użytku codziennego. Wiem, że dużo ich można znaleźć w sklepach internetowych - ale intryguje mnie różnica w cenach i materiał oraz jego trwałość. Możecie powiedzieć coś więcej na temat jakości tych plecaków? Uściślając chodzi o plecaki 3-day typu Assault Pack. Quote
Szaszłyk Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Odpuść sobie, widziałem takie w których szelki się urywały. Quote
Golek Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie plecaków. Mianowicie zastanawiam się nad kupnem któregoś z plecaków helikona. Plecaki do 35 litrów do użytku codziennego. Wiem, że dużo ich można znaleźć w sklepach internetowych - ale intryguje mnie różnica w cenach i materiał oraz jego trwałość. Możecie powiedzieć coś więcej na temat jakości tych plecaków? Uściślając chodzi o plecaki 3-day typu Assault Pack. Jeśli chcesz 3day Assault Packa to polecam dozbierać (? nie znam ceny helikona) i kupić kontrakta. Nie są to rzeczy astronomicznie drogie, a dobre jakościowo i wytrzymałe :) Ja swojego wyrwałem za 175zł (przyszedł jednak leciutko sfatygowany), a widziałem na forum, że czasem nawet taniej można, trzeba tylko być cierpliwym, bo można także trochę drożej niż chociażby ja :) Pozdrawiam. Quote
Czaro88 Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Dzięki piękne. Poszukam czegoś kontraktowego w takim razie. A jakich plecaków używacie? Jeśli na co dzień używacie tego typu plecki ( chodzi o pojemność i sam fakt że jest nazwijmy to " wojskowy"), a jeśli nie na co dzień to jakie posiadacie na strzelanki i które waszym zdaniem są dobre? :wink: Quote
Szaszłyk Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 O kontraktowe 3day Assaulty nie będzie łatwo, bo takich raczej nie ma :) Jak 3day to LBT, Eagle, Tactical Tailor, ewnetualnie coś z oferty Camelbaka. Quote
Recommended Posts