zwitterje Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Witam. 31 otwierają się zapisy na Berget 8. Początkowa nasza ekipa 6 szczęśliwych osób została zredukowana przez czas do dwójki. W związku z tym szukam ekipy pod którą ewentualnie dałoby się podczepić lub dołączyć na czas tej niesamowitej imprezy. Więcej o imprezie TUTAJ
macmax Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Owszem kilka osób z Polski jedzie ( chyba ok. 5 w tym ja), ale zaczyna brakować miejsc więc jeśli chcesz jechać radzę się pośpieszyć......
Gelayev Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 My toże, 2 osoby z Vojennaja Razwiedka (moze nawet 5 o ile baby ich puszczą...). Pytanie do Macmax-a: moze sie zintegrujemy, bo zdaje sie jestesmy po tej samej stronie :killer: (Poldavian) :killer:
macmax Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Sorry za opóźnienia w odpisywaniu ale dawno mnie tu nie było. Co do integrowania w ramach Poldawii to myśmy już się przepisali z NAF żeby być razem z chłopakami z Parasolla. Napisaliśmy do orgów i nie było problemu, poza tym że trzeba poczekać do weryfikacji wpłat. Jesli was to interesuje to może rzeczywiście stworzymy polską 6 osobową dużynę w "F****N FIRST" ?
bun Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Kilka osób w Poldavi się zbierze więc spokojnie można jedną ekipą pobiegać. Niestety nie udało nam się przenieść jednej osoby do Poldavi. Tak z innej beczki jeśli ktoś ma opłacony bilet ale organizacja podróży na miejsce to droga przez piekło mamy jedno wolne miejsce w samochodzie i na promie, więc jeśli ktos chciałby się podpiąć to szczegóły na PW.
Okota Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 Polacy (przynajmniej ci co jadą z polski) sirwiz Parasoll Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Dirt PARASOL Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Macmax Smorgasbord Poldavian 1st infantry Battalion Poland V SOLOBANDO SMORGASBORD Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Spazzio Bravo-Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Spazzio Bravo-Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V STIFF bravo-company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Holman Bravo Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Coriin NAF 23rd infantry Battalion Poland V Okota Vojennaja Razwiedka Poldavian 15th Psychological Operations Group Poland V Kloss Vojennaja Razwiedka Poldavian 15th Psychological Operations Group Poland V Pytanko teraz którędy jedziecie? Kiedy? Ja 14go z Gdańska promem...
Coriin Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 Polacy (przynajmniej ci co jadą z polski) sirwiz Parasoll Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Dirt PARASOL Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Macmax Smorgasbord Poldavian 1st infantry Battalion Poland V SOLOBANDO SMORGASBORD Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Spazzio Bravo-Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Spazzio Bravo-Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V STIFF bravo-company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Holman Bravo Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Coriin NAF 23rd infantry Battalion Poland V Okota Vojennaja Razwiedka Poldavian 15th Psychological Operations Group Poland V Kloss Vojennaja Razwiedka Poldavian 15th Psychological Operations Group Poland V Pytanko teraz którędy jedziecie? Kiedy? Ja 14go z Gdańska promem... My też 14-go wieczorem z Gdańska (ja, dirt i sirwiz), nie pamiętam dokładnie o której godzinie, prawdopodobnie popłyniemy razem :-)
macmax Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 My z Solo jedziemy promem z Gdyni 13 w niedzielę, na miejscu chcemy być we wtorek wieczorem.
Foka Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Weźcie na prom alko. W barze ceny nieciekawe, e sklepie bezcłowym jeszcze wyższe, a sklep otwarty dopiero o 9 rano :)
Okota Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 z gdyni? to przez karlskrone? Ja 14go z gdanska do nynesham
macmax Posted June 12, 2010 Report Posted June 12, 2010 Z Gdyni, bo lubimy jeździć samochodem :-P Do zobaczenia na miejscu , my będziemy we wtorek wieczorem.
Recommended Posts