lobudek Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Witam. Jestem nowy na forum i tak na prawde w airsofcie tez :) Mam zamiar kupic jakis pistolecik elektryczny za ok 250zl. Jakiego byscie polecali? Na oku mam USP od h&K co o nim sądzicie? Może ktoś z was go posiada ?Jeśli tak to prosil bym o recke. Z góry dzięki za odpowiedz. chodzi mi dokladnie o ten model: http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/pi...tactical_elektr Quote
Tuksiak Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 A może tak banika Koledze na dzień dobry? Nauczy się czytać ze zrozumieniem regulamin forum i wtedy zacznie pisać dopiero? Quote
FLC Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 A może nie tak brutalnie ;-) Wygląda na to że jest model DE M81 z oznaczeniami firmowymi HK - czyli poszukaj tematu dotyczącego tego modelu i masz odpowiedź na swoje pytania. Ewentualnie weź na plus bardziej restrykcyją kontrolę jakości i dokładniejsze wykonanie repliki, choć z drugiej strony to nie musi być regułą. Tak na marginesie lepiej kupić klocka CYMY tańszy i lepiej przetestowany ;-) Quote
Recommended Posts