Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

ja mam ta latarke i sie dobrze spisuje.. Nie wiem czy ona jest wiele słabsza od tej aluminiowej. Wyglada naprawde solidnie;) Tak przy okazji zna ktos moze model Sure fire do 100-120dolarow na 3 baterie? ale nie powyginany tylko prosty jak własnie G2 Nitron lub ta druga:) i jaka ma moc ta na 3 baterie?

Posted

Z tego co wyczytałem G2 nie ma blokady do "świecenia ciąłego" jak pozostałe SF.

Ale mnie martwi co innego - nie udało mi się znaleźć dodatku w postaci nakretki z wyłącznikiem na kabelku do tej latarki (czy w ogóle do SF, nawet na stronie firmowej czegoś takiego nie było).

Czy komuś udało się gdzieś znaleźć (kupic i zamontować) wyłącznik takiego typu do latarki SF (nie ukrywam, że najlepiej G2).

-

Posted

"Te" czyli które?

Na stronach BJ System ani na stronach producenta Surefire nie ma w ogóle "przełączników na kablu" (czy jak to tam nazwać) do latarek Surefire. Nie mówiłem tylko o G2.

Największy wybór latarek taktycznych jak dotąd znalazłem na WGC, ale tam też nie ma takiego wyłącznika do latarek SF.

Pytanie czy taki gadżet do SF w ogóle istnieje? (dla mnie to nie do końca gadżet, bez tego nie mam możliwości sensownego używania latarki zaczepionej na mojej replice).

A jeśli faktycznie takiego elementu do SF w sprzedaży nie ma - jak poradzili sobie z problemem właściciele latarek SF z tego forum?

-

Posted
Pytanie czy taki gadżet do SF w ogóle istnieje?

istnieje. a moze napisz do ktorejs z firm...

A jeśli faktycznie takiego elementu do SF w sprzedaży nie ma - jak poradzili sobie z problemem właściciele latarek SF z tego forum?

ja mam Armortecha i mialem w komplecie :D

Posted

do Latarek SF jest masa dodatkow. od filtrow po pojemniki na baterie zestawy do zwiekszenia mocy (przynajmniej tak zrozumial moj slaby angielski;d), wezyki, mocowania do broni, zarowki, baterie specjalne surefire, naprawde masa tego jest czesc sam nie wiem do czego sluzy. na oficjalnej stronie przy kazdej latarce po prawej stronie masz caly slupek z dodatkami:)

Posted

Foka, a od kiedy Armotech to Surefire??

Jeżeli czegoś nie ma w oficjalnej ofercie producenta, to co mi niby da pisanie do nich?? Mógłbyś sobie czasem darować... :wink:

Napewno już ktoś z właścicieli latarki Surefire z tego forum miał ten problem, więc "mimo Foki" proszę o info jak sobie poradził (chodził mi po głowie pomysł z samodzielnymi przeróbkami, ale tak jakoś nie uśmiecha mi się to przy latarce za takie pieniądze...).

-

Posted
do Latarek SF jest masa dodatkow. od filtrow po pojemniki na baterie zestawy do zwiekszenia mocy (przynajmniej tak zrozumial moj slaby angielski;d), wezyki, mocowania do broni, zarowki, baterie specjalne surefire, naprawde masa tego jest czesc sam nie wiem do czego sluzy. na oficjalnej stronie przy kazdej latarce po prawej stronie masz caly slupek z dodatkami

Kurrr... następny Wujek Dobra Rada...

I co z tego, że mi opisałeś jak wygląda strona SF?!?

Dziękuję bardzo. Znam ją. I w przeciwieństwie do Ciebie wiem do czego służą te dodatki tam pokazane.

Ale uwierz. Przeszukałem dokładnie całą oraz oferty kilku innych firm niezależnych, robiących akcesoria do SF (najczęściej są to ładowarki i konwersje na akumulatory zamiast baterii litowych).

Dotąd nie udało mi się znaleźć czegoś takiego jak na zdjęciu poniżej, dedykowanego do latarek SF.

Kabelschalter.gif

Teraz się rozjaśniło?

Więc jeszcze raz - proszę o odpowiedź tych, którzy wiedzą...

-