Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gra sama w sobie jest nędzna osobobiście polecam do niej modyfikacje true combat: elite która jest czymś w rodzaju CSS

mod możemy znaleźć tutaj: rtcwfiles.com

oficjalna strona modu truecombatelite.com

Posted

Mam nadzieje ze kiedys sobie pogramy :lol: jak ktos chce to 193.151.96.6:27960 promax serwer ( 10 map ) zapraszam !! jak ktos wejdzie niech szuka CYCA, to se pogramy :evil:

• 5 months later...
Posted

Ja gram w ET od roku i jak na razie (na szczęście ) mi się nie znudziła :)

co do myslenia to podczas gry teamowej jest go sporawo ;]

a ASG zainteresowałam się baaardzo nie dawno, i jestem zielona...

chętnie pogadam z kimś kto mnie wprowadzi do tematu :)

pozdrawiam graczy :)

Posted

Hehe wszyscy plumkają że niema taktyki i gra bez myślenia :wink: No bo tak jest jak się gra na publickach :F. Każdy na pałę żeby więcej fragów. A w klanie to caaałkiem co innego, każdy ma swoje zadanie wysztarczy że jedna osoba popełni błąd i cały plan bierze w łep wszystko jest dopracowane. W klanie to nie jest już tylko bezmózga siekanina. Oczywiście nie neguję faktu że AA jest dużo bardziej relalistyczne. Ale jednak gra w teamie a ffa to całkiem co innego! Gram 2.5 roku i końca nie widać... :mrgreen:

Posted

hej mam pytanie do AA. Przeszedłem szkolenie zwykłe i snajperskie ale nie moge znalesc serwów :? . potrzebny jest jakis specjalny program??

ps. Sory za głupie pytania ale dopiero od niedawna gram w multi :) .

• 2 weeks later...
Posted

W ET jest dużo quake'a?? Na jakiej podstawie? Moim zdaniem rozwój postaci się udał,zresztą to jeden z nielicznych(jak nie jedyny) sieciowy fps z rozwojem postaci. I do tego za darmo! Nie bluźnijcie,bo to gra genialna :lol:

Posted

No jak strzelasz po nogach ;) nie no w sumie moze nie najlepszy,ale ja jestem przyzwyczajony.Wiem,że jeden strzał w głowe nie zabija bo kazdy ma tam chełm ;)

[ Dodano: Sun 28 May, 2006 ]

Posted

Jak ktos posaida all seeing eye'a to zapraszam na serwer LAMA ISP 10 map ETpro 3.2.5 public serer.Bardzo fajnie sie tam gra i chyba kiedys widziałem kogos kto miał taki nik na tym serwie-Krystyna z gazowni PL.To Ty nowy->korp?Ja tam gram bardzo czesto.Mój nik to pulpet na czerwono.A co do samej gry to faktycznie jest troche elementów qake'a (szególnie wśród medyków).Gram w to już około 2 lat i dalej tne ile wlezie:)Jedynym jak dla mnie mankamentem jest to że powiedzmy drużyna aliantóe składa się głownie z medyków a około 2-3 żołnierzy posiada inną specjalność tagże gra staje się po pewnym czasie wręcz nie do z niesienia chociażby na moim przykładzie kiedy to ja (głownie gram engiem) napotykam co chwile na medyka...może ktoś też to zauważył?

Posted

No ja kiedyś bardzo dużo grałem na Lamie. Kojarzysz,czy Coder dalej tam gra? Btw,to chyba tez widzialem krystyne z gazowni:) ja mam nick Komin,taki jak na wmasg to poznacie.

• 6 months later...
Posted

Heh to raczej niemożliwe. W polsce mamy wystarczająco mało klanów. Wystarczająco do grania w ESL.

Jak coś to -Death Squadron- zaprasza. Zakup sobie tylko słuchawki, download Teamspeak 2, TCE, wejdź na TSa i zobaczymy co potrafisz. jak coś to pisz na gada lub na priva.

• 1 month later...
Posted

Mnie od ET uwolniły dopiero problemy z kompem. Uważam tą gre za najlepszą z darmowych FPSów. Kiedyś podcinałem w to z kumplem z ekipy mieliśmy nawet klan, a teraz jedynie od czasu do czasu wchodze na neotrade, Ciecie w Necie lub Białystok.