Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Hej! Mam takie pytanie, zastanawiam się nad kupnem jakiejś repliki z gbb na co2. Podobno krakmani i specshop będą je mieli za jakieś 2tyg może. Czy zimą postrzelam się normalnie mając replikę na co2? A jak nie to co można użyć zamiast co2 lub jakiś zamiennik do replik na gg, nie miałem do czynienia z replikami na gaz więc stąd moje pytanie. Będę bardzo wdzięczny za pomoc! :)

Edited by killer666
Posted

Najprawdopodobniej będziesz miał syfony, albo zamek nie będzie hulał jak normalnie - gorsze rozprężanie gazu w niskiej temperaturze. CO2 jest teoretycznie lepszy zimą, ale ja i tak miałem z nim problemy.

Posted

Mogą być te syfony, ważne żeby się postrzelać. Znudziło mnie już strzelanie z aegów chcę coś nowego po tych 5latach ;) A co do konserwacji broni to uszczelki pewnie warto przed i po akcji popsikać?

Guest Nazgool
Posted

Pewnie warto popsikać.

Nadchodząca zima jest pierwszą dla replik GBB-R na CO2, więc nikt nie może ani potwierdzić, ani zaprzeczyć jak repliki będą się zachowywać na mrozie.

Guest Nazgool
Posted

Ja osobiście mam ten komfort, że tutaj zimy jako takiej nie ma, ale jak to mawiają bracia "pożywiom uwidim".

• 1 year later...