seger Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 czy gdzieś jest jeszcze do dostania czarny szkielet gb od CA ? chodzi mi o te stare szkielety które potrafiły naprawdę spooooro wytrzymac ? Quote
seger Posted October 14, 2009 Author Report Posted October 14, 2009 :( w sumie raz widiząłem m4/m16 (juz nie pamietam) na alledrogo tuningowana na porżadnych cześciach włąsnie z czarnym gb od CA ale cena była ponad 3k zł jak niewiecej... Quote
KicpA Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Czarne szkielety V2 w CA były w wersjach chyba do początku 2004 roku. Później pojawiły się już zwykłe z tego co pamiętam. Quote
Dragunow Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ja takich rzeczy nie pamiętam już ale opowiedzcie o co chodzi z tymi szkieletami, najlepiej jakaś fotka przy okazji. Jak się tuninguje to zawsze warto jakieś dodatkowe informacje posiadać ;P Quote
poldeck Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Kiedyś szkielety CA były czarne. I miały legendarną wytrzymałość. Ale Koledzy zapomnieli, zę teżwtedy tuningi nie były tak przerażające jak teraz ;-) . Quote
KicpA Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Legendarna wytrzymałość? Ja czegoś takiego nie zaobserwowałem w nich ;) powyżej M120 i tak trzeba było wymienić z tego co pamiętam. Quote
poldeck Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Zauważ ironię w tym co napisałem o tuningach :-P . Quote
KicpA Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Wolałem napisać sprostowanie bo nagle na allegro pojawiło by się 10 takich nie wiadomo skąd z opisem "Legendarnie wytrzymały czarny szkielet CA!!" który okazał by się Boyiem albo innych chinolem ;) Quote
Recommended Posts