Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Stało się to podczas używania ognia pojedynczego (single)

Prawdpopdobnie wcieło kulkę do gearboxa i jedyne co karabinek teraz robi przy strzale to dźwięk "kkkkhhhhhrrrrrrr" :P Ma ktoś jakieś pomysły poza rozkręcaniem całego guna ??

Posted

Wyjmij komorę wraz z lufą, w Warsztacie masz opisane jak przy okazji wymiany gumki HU. Możliwe, że używałeś beznadziejnych kulek, taka się zaklinowała w HU i zjechało Ci tłok.

Jaki config ma gun?

Pozdrawiam serdecznie,

AnR.

Posted

90% usterek w AEG'ach wynika z winy użytkownika. Jeśli się nie znasz to oddaj do jakiegoś serwisu, my Ci możemy conajwyżej zdiagnozować problem, ale naprawić Ci go nie pomożemy, bo i tak na początku nie ogarniasz jak to masz zrobić.

Kurde, czasem jak patrze w te GB zastanawiam się co ja tam 3 lata temu widziałem skomplikowanego. 2 druty, 3 żebatki i cylindry i tłok. Ale mi to, teraz, filozofia. ;)

Pozdrawiam serdecznie,

AnR.

Posted

no niestety sklep ma tylko na stanie te tłoki i nic się nie poradzi.Jak coś będe miał dobry tłoczek na przyszłość a na pewno będę robił jakis upgrade guna

• 1 month later...
Posted

Potrafią wytrzymać spore springi, ale najczęściej ich jakość wykonania, spasowanie oraz kultura pracy pozostawia wiele do życzenia... Powiem nawet, że nie ma co życzyć, bo po prostu te elementy leżą.