choisen Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Słyszałem o tym filmie tylko z gazety. Postaram się na niego pójść do kina, bo będzie wyświetlany w Warszawie. Ale może ktoś już go widział? Więcej info: http://www.siff.net/cinema/detail.aspx?id=29218&FID=163 Quote
Mandaryn Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Tutaj Zwiastun ,jeżeli tak można nazwać ,coś co trwa 1/4 filmu :wink: Quote
Julas Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Obejrzałem zwiastun - jak dla mnie "kaszanka zone" [by cd action] Pozdro :-) Quote
Wolf Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Film którego jeszcze nie znałem ;-) Faktycznie, po obejrzeniu tego filmiku wygląda to słabo i te repliki :wink: Ale to jest tylko jakaś 12 minutowa produkcja Hochschule fuer Fernsehen und Film Muenchen (HFF/M) tj. szkoły filmowej. Pewnie takich i podobnych znajdzie się jeszcze dużo. Quote
choisen Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 Rzeczywiście repliki kłują w oczy... Quote
Recommended Posts