Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

slyszalem jeszcze od innego uzytkownika...

ok 800 kulek wystrzelil i niemial zaciecia, ja je zamowilem wczoraj, po weekendzie dam znac czy byly jakies problemy.

Posted

Zakupiłem je. Narazie mogę powiedzieć tyle, że są produkowane w Dani i są rekomendowane przez SYSTEMA. Tak w każdym jest napisane na opakowaniu. Przyglądając się im nie natrafiłem na żadne felerne sztuki, powiem nawet więcej są zdecydowanie lepiej zrobione niż Excele gdzyż w tych drugich bardzo często napotykałem się na bardzo nierówne kuleczki.

Zobaczymy jak się spiszą na strzelniu - jutro się okarze :)

Posted

Niestety nie udało mi się przestrzelić mojegom AEG'a kuleczkami stinger ponieważ pogoda nie dopisała i tony deszczu spadają z bydgoskiego nieba :cry: ale jak tylko będzie słonko... :twisted:

Posted
Niestety nie udało mi się przestrzelić mojegom AEG'a kuleczkami stinger ponieważ pogoda nie dopisała i tony deszczu spadają z bydgoskiego nieba :cry: ale jak tylko będzie słonko... :twisted:

Chcialbym wiedziec jak sie spisuja w all-around-weather no u nas deszcze calodniowe i mrozy do -20 to normalka 8)

Posted

Aaaa bo wy z Białegostoku jesteście :wink:

A tak pozatym to wczoraj naprawdę lało w pełnym tego słowa znaczeniu a nie pokapywało więc wyjście w taki deszcz równało by się całkowitym zamoczeniem w 30 s :)

Posted

w warunkach domowych wystrzelilem ok 200 kuleczek narazie jest spoko, chociaz jak sie im przygladam to niektore tak dziwnie wygladaja :/ takie maja jakby delikatne wglebienia.. bardzo delikatne (jakby ziemia.. kulka z wypukleniami :P). Niektore takie kuleczki zauwazylem, malo takich bylo ale jednak cos... jutro wyedytuje ten post i dam znac czy byly jakies problemy.

EDIT: 800 kulek, 0 problemow