maniek620 Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Tak jak w temacie, odkręciłem piny, na początek jeden pin, M-ka powinna się łamać. Otworzy się tylko troszkę i dalej nie chce puścić, tak jakby coś trzymało, tylko co? Po odkręceniu drugiego pinu to samo, nie puści (próbowałem siłą, uderzając, druga osoba mi pomagała - nic) Quote
wiewior05 Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 W mojej emce (pj) wyglada to tak,że wybijasz śrubokrętem oba piny,wyciągasz do końca rączkę przeładowania i rozsuwasz obie części - teraz cieszysz się gunem w dwóch częsciach:) aha Pewnie nie może się 'łamać' bo górna część jest zaokrąglona i GB ją blokuje Quote
0L0 Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 AGM się nie "łamie". Wybijasz przedni pin, rozpinasz przewody w przednim chwycie i rozsuwasz (odciągając przy tym rączke przeładowania, tylko nie za mocno, bo sprężynę rozciągniesz). Quote
maniek620 Posted October 8, 2009 Author Report Posted October 8, 2009 Ok, dzięki Panowie za pomoc, w wolnym czasie spróbuje eM-ke rozebrać Quote
snik Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Łamać to możesz m4 od JG, ale PJ jak i AGM rozsuwane. Quote
Recommended Posts