Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Sklep] www.augdal.net/

Recommended Posts

Posted (edited)

Nowy sklep założony przez admina strony http://www.gasguns.info . W serwisie online miła niespodzianka - przy zakupie na ponad 200$, wysyłka wliczona w cenę. Zakupiony towar jest wysyłany przez Ra - Tech. Standardowa przesyłka lotnicza n.p. do UK kosztuje $ 4.00 - więc nawet jeśli coś jest droższe na "półce" to koszta ogólne mogą okazać się niższe.

Jeśli ktoś już tam coś kupił poprosiłbym o opinię bo planuję większy zakup magazynków właśnie w tym sklepie.

Edited by Nazgool
Posted (edited)

Ja właśnie złożyłem u nich zamówienie wczoraj, zobaczymy co z tego będzie.

UPDATE:

Szybko profesjonalnie i na czas bezproblemowo :)

Edited by Yuri
  • 3 weeks later...
Guest Nazgool
Posted (edited)

No więc tak:

Zamówiłem 27/09/2009 5 magazynków na CO2 suma łączna Ł141.45. Za wysyłkę nie płaciłem nic. Magazynki odebrałem dziś, musiałem dopłacić cło Ł25. Trochę ponad 2 tygodnie, z czego ponad tydzień przesyłka była ze statusem "processing". Jak dla mnie może być.

Cena wysyłki jednego magazynka to Ł2.43 .

Edited by Nazgool
  • 2 weeks later...
Posted

Zamówiliśmy z kumplem magi na co2 do SCARów i NPASy - bardzo szybka obsługa, wysłanie paczki b.sprawne. Wciągu 4 dni paczka była już u nas...na celnym. Sklep godny zaufania.

• 9 months later...
Posted

Zamawiałem M4 CQB WE, 4 lipca poszła kasa, 5 paczka wysłana, 7 u mnie w domu. Obyło się bez cła. Paczka szła EMSem, przesyłka za darmo. Sklep polecam każdemu.