wooke Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Witam, ostatnio zainteresowałem się dziejami tej brygady. Czytając info na rożnych stronach m. in. tutaj: http://en.wikipedia.org/wiki/20th_Engineer...(United_States) zobaczyłem wykaz konfliktów w jakich brali udział. Interesuje mnie co działo się z brygadą 1970 aż do 1991. Mój angielski jest raczej średni dlatego proszę o pomoc. Jeśli ktoś byłby w stanie podać mi ekwipunek i umundurowanie żołnierza z tej brygady z lat 1981-1991 byłbym bardzo zobowiązany ponieważ narazie nie udało mi się znaleźć dokładnego info. Z góry dziękuje za podzielenie się wiedzą. Quote
Szaszłyk Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 Poza koparkami, mostami pontonowymi i innym sprzętem saperskim, nie różniło się ono od standardowego wyposażenia, które już opisywano w tym dziale. A języków trzeba się uczyć, są słowniki, translatory - poradzisz sobie ;) Quote
Recommended Posts