Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, testowany jest również Multicam. UCP-D nie wygląda jednak jakby miał być bardziej efektywny w afgańskiej scenerii, a wręcz w ogóle nie wygląda na wzór, który będzie dobrze pracował gdziekolwiek.

Gdzieś w sieci pojawił się też głos, że może UCP-Delta powstał specjalnie, żeby pokazać jaki jest to bezsensowny wzór i udowodnić, że MC jest o wiele lepszy, co ma doprowadzić do wprowadzenia Multicamu. Ot, tyle teorii spiskowych, zobaczymy jakie będą efekty.

Posted (edited)

Teorie teoriami, ale nie zmienia to faktu, że wzór wygląda jak piżama z PRLu. A przynajmniej jak efekt dobrej libacji. A ta nazwa? To ma być bardziej Delta niż sama Delta^^

Edited by zombie_snake
Posted
Mam skojarzenie ze spranym flecktarnem ...

Zobaczyłem na linku z tacticala i skojarzenia były identyczne.

A może chodzi, żeby obejść prawa autorskie do fleckterna?

I zrobić to samo, ale inaczej ;)

Bluza Totalnie Bez Kieszeni?

Jak pod kamizelkę, to wystarczyły by te na ramionach. A, że zaczynają dorzucać do kamizelek jakieś rozbudowane naramienniki, to i te na ramionach tracą sens.

Posted
Gdzieś w sieci pojawił się też głos, że może UCP-Delta powstał specjalnie, żeby pokazać jaki jest to bezsensowny wzór i udowodnić, że MC jest o wiele lepszy, co ma doprowadzić do wprowadzenia Multicamu. Ot, tyle teorii spiskowych, zobaczymy jakie będą efekty.

Ewentualnie mogą dojść do wniosku, że stary nie jest taki zły :P

Posted

Miałem identyczne skojarzenia z Fleckiem jak przedmówcy.

Ewentualnie mogą dojść do wniosku, że stary nie jest taki zły

Nic nie wiadomo co hamburgery wymyślą, wkońcu "gdzie kończy sie logika tam zaczyna sie wojsko" :lol: