Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Posiadam lunetę którą mam zamiar sprzedać. Jednak nie orientuję się ile mogę za nią wziąć. Posiada ona

-regulowane powiększenie 3-9x,

-regulowane ustawienie krzyża,

-regulowaną ostrość

-siedmiostopniowe podświetlanie krzyża na zielono

-montaż na szynę

-nie jestem tego pewien ale chyba jakieś powłoki antyrefleksyjne bo patrząc na szkła widać odbicie koloru pomarańczowego

zdjęcia:

http://picasaweb.google.pl/piasek1990/NowyFolder3#

Posted

Aha.

Nie sądzę że za wiele. Optyka dołączana do repliki ma podobną jakość jak dołączane ładowarki i kulki - konkretnie obok jakości to było najbliżej w kontenerze obok. 25-50zł?

Choć z drugiej strony widziałem swojego czasu jakiegoś oszołoma który kupił kopię EOtecha z wybitą szybką, wstawionym plastikiem od okularów i dwoma (!) zupełnie nie zbieżnymi punktami celowniczymi. I zapłacił ponoć 200zł, bo chciał "dla lansu". Więc kto wie, może znajdziesz kupca.

Posted (edited)

Dowiedzialem sie od sprzedawcy ze nie byla ona oryginalnie z replika tylko dokupywana za 230zl plus jeszcze montaz wart 35zl. Sadze wiec ze 150 zl bedzie ok.

ea-sc-88_3_mark.jpg

Nowa kosztuje 48.99 $ na E - Hobby Asia. W Twojej wypadły zamknięcia na przedzie i tyle, ale to normalka. G ... e wykonanie.

Edited by Nazgool
Posted

w mojej raczej nie bylo tych zamkniec bo nawet nie ma sladu w tym miejscu w ktorym mialby byc zamontowane

W mojej też po nich nie zostało śladu :D