_jUNIOR. Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Taki jeszcze offtop co do tarczy :D Skro USA jeszcze nie rozlokowała wszystkich wrzytuni to polecam każdemu żołnierzowi tą lekturę:
Budziak Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Jestem wyluzowany :). Mnie ciężko zdenerwować :). No jakoś muszę się upodobnić :P.Na szczęście są na rzepy więc zawsze mogę zmienić na Polską Flagę :) :P.
Tuksiak Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Dzisiaj mnie podkusiło i w ramach wymiany gumki w FAL`u, żeby nerwom dać odpocząć, wystąpił test pro przebrania.... Tylko qrczaki łapek zapomniałem pomalować... czysta Somalia ;-). Sorry za trzymanie FALa jak widać, ale on w trzech częściach na focie jest, a i można się dopatrzyć czego brakuje ;-). Do orgów: tak może być? Bo jak nie to szybko, żebym był w stanie coś głupszego wymyśleć ;-).
Viamortis Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Dobre Tuksiak :). Na żywo pewnie jeszcze lepsze :D
Wukasz Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Tia... już widzę to Mogadiszu i plany przebrań przy deszczu i odczuwalnej 8 stopni ;)
Tuksiak Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Wukasz spoko, spoko... ma się ocieplać, dziś w Szczecinie 21 stopni było ;-). A pod te łachy i tak mogę nawkładać sobie innych dupereli, specjalnie w ciuchlandii brałem ze 3 rozmiary większe w pasie ;-). Przebranie - złotych 5 koszty dodatkowe + to co miałem w domu (farba na dzioba, ładownice, pas itp ;-)).
squax Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Witam! Do organizatorów: Czy istnieje jeszcze szansa dopisania się na udział w strzelance po stronie Somalii? Dopiero mi internet podłączyli w akademiku a z chęcią bym poznał krakowskich maniaków :) Mógłbym jutro, bądź po jutrze podjechać na centralną żeby zapłacić. Pozdrawiam zDolnyślązak Squax
rywal Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 Kolego Squax, a dlaczego nie napiszesz na maila albo na PW, nie chce Ci się odszukać informacji z kontaktem do mnie. Przepraszam za offtop ale ręce opadają. teraz pigułka informacji: Adres: Kraków, ul. Centralna 53 GPS 50.062759,20.006189 google mapy: http://maps.google.pl/maps?q=50.062759,20....013711&z=16 Zielona strzełka oznacza wjazd na teren - strefa parkingowa przy strefie będziemy robić rejestrację uczestników, wymagany dokument potwierdzający tożsamość oraz wiek, osoby w przedziale 16-18 lat, proszę się rejestrować wraz z dokumentem/zgodą prawnych opiekunów oraz osobą rekomendującą/ biorącą odpowiedzialność za zachowanie podczas BHD - strefa bezpieczeństwa (grill, stoły i ławy piknikowe, szatnie, wc, relax-room) bezwzględny nakaz wyciągnięcia magazynków z replik oraz przestrzalenie na sucho poza strefą - strefa walk (wymagany bezwględny nakaz noszenia ochrony na oczy) Czas: rejestracja: 7.00-8.300 (bezwględnie wymagany) odprawa i wymarsz: 9.00 14.00 - przerwa 15.30 - scenariusz II 17.30 - Finał Numer telefonu: 668 626 388 Michał Można przyjechać w sobotę i przenocować - proszę zabrać karimaty, śpiwory. Będą przygotowane pomieszczenia do przenocowania
Shadow Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 (edited) Somalijczyków zapraszam z kolei do KFC :F K****, po co ja szedłem do USA... :wink: :lol: Edited October 8, 2009 by Shadow
Viamortis Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Jupiii! Michał stawia Somalijczykom obiad w KFC \O/ \O/ \O/
Regdorn Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Jupiii! Michał stawia Somalijczykom obiad w KFC \O/ \O/ \O/ Przekażę reszcie, żeby nie kupowali dodatkowego jedzenia ;) Poza Pieczarką, on zje dużo ;)
_majster_ Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 w kfc wielka dolewka ;) michall postawi kubek i róbta co chceta :) pytanko w sprawie godziny o 17:30 się zbieramy i jedziemy, poligon pusty, czy jest jeszcze przewidziana jakaś odprawa/podsumowanie/ewentualny opiernicz za zniszczenia w kfc o tej godzine??? Pytam bo średnio u nas z czasem po tej godzinie a nie chciałbym przegapić czegoś ciekawego :)
rywal Posted October 9, 2009 Author Report Posted October 9, 2009 prawidłowy link do mapy i miejsca: http://maps.google.pl/maps?q=50.062208,20....025449&z=15 Co do zakończenia imprezy to wstępnie zakończenie będzie po obiedzie 15.30. Trochę osób wtedy pewnie pojedzie, natomiast Ci c zostaną wezmą udział w drugim scenariuszu
Wukasz Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Może któryś z Krakusów cyknąłby fotkę skrętu w Centralną z Nowohuckiej, jeśli oczywiście istnieje taka możliwość? Nie ukrywam, że pomogło by szybko dotrzeć i zmieścić się w godzinach rejestracji. Ponadto zapytanie szybkie jak tam z rozkopaniem miasta na trasie: obwodnica (tu wiem, tragedia jeszcze przez stulecia), Zakopiańska, Aleja Powst. Śląskich, Nowohucka (trasy 4 i 776) ? Przejezdne to to?
Michał Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Od Zakopianki nie ma żadnych remontów. Zresztą, w niedzielny poranek nie będziecie mieć problemów z przejechaniem miasta. Co do skrętu w Centralną, to nie powinniście mieć problemów. Ulica jest oznaczona, a poza tym, jest to skrzyżowanie na którym w lewo skręca się do M1 a w prawo właśnie w Centralną.
michalll Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Jupiii! Michał stawia Somalijczykom obiad w KFC \O/ \O/ \O/ Czy ja gdzieś pisałem, że stawiam? Tylko zapraszam :P
Tuksiak Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Wzięliśmy to dosłownie... Stawiasz ;-).
Viamortis Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 (edited) Ach, przez pogodę muszę zmodyfikować przebrania. Zapowiadają się deszcze w Somalii 0_o EDIT: literka Edited October 10, 2009 by Viamortis
liga_pokemon Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Przecież to normalne w pazdzierniku w Mogadiszu - w Somalii jest pora deszczowa. Polecam zajebiste pelerynki z kiosku Ruchu za 2 zł . SZTURM :twisted: KOMANDO POZDRAWI
Viamortis Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Polecam zajebiste pelerynki z kiosku Ruchu za 2 zł . A czy są "fpyte somalijskie"? :F
liga_pokemon Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Są KONKRETNIE fpyte somalijskie 8-) SZTURM :twisted: KOMANDO POZDRAWIA
Recommended Posts