Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zamówienie złożyłem 11 czerwca bieżącego roku, ale niestety nadal nie otrzymałem towaru. Wygląda na to że firma ma cały czas urlop coś czuję że poczekam do września. Może ktoś z użytkowników nadal czeka na swoje zamówienie?

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@remek, ja 2 sierpnia zamowilem 2 rzeczy ze standardowego cennika i realizacja zamowienia miala trwac tydzien. dzis mija 3 tydzień i paczki ani widu ani slychu :-(

Posted

Tak jak pisałem - zamówienia wychodzą w tym tygodniu. Przełom lipca i sierpnia owocował w naprawdę zaskakująco dużą liczbę zamówień, a wolę lekko opóźnić ich realizację niż wykonywać je na szybko i niestarannie.

Nie wiem, czy można jaśniej napisać.

Dodatkowo informacyjnie - prawdopodobnie z początkiem września zmieni się adres sklepu internetowego oraz w sposób znaczący ograniczona zostanie oferta. Dodatkowo pojawi się naprawdę wiele elementów wyprzedażowych (w formie aukcji), najczęściej od 1zł. Będą to zarówno produkty standardowe w wersjach kolorystycznych wycofanych, ale również wszelkiej maści prototypy.

• 2 weeks later...
Posted

Konstrukcyjnie trochę przedłużona klapa (aby lepiej współpracować z różnymi typami magazynków), zmiana shockcorda na płaską gumę oraz lekko pogłębiona część kieszeniowa. Dodatkowo w serii MC wszystko od Cordury poprzez taśmy (plecione a nie drukowane) a skończywszy na rzepach i gumach są w oryginalnym Multicamie.

• 1 month later...
Posted

Trochę wyjazdów miałem ostatnio, więc wysyłki się solidnie opóźniły niestety. Są wysyłane sukcesywnie, jednak trochę ciężko jest pogodzić produkcję, opracowanie nowych wzorów i wysyłki. Ale spokojnie, wszystko dojdzie razem z rekompensatą za zwłokę.

• 2 months later...