Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak już wielokrotnie pisałem - ilość zamówień ogranicza czas jaki mogę poświęcić na odpisywanie na maile (przy okazji, szkoda, że jakoś przy innych firmach, z którymi też nie zawsze kontakt jest dobry nie ma praktycznie wzmianki o tym, że ktoś czeka na odpisanie na maila). Zawieszenie nie może być źle zrobione, ponieważ jest identyczne z oryginalnych do ACH/MICH.

Od ostatniego maila minął miesiąc. W tym czasie można znaleźć 2-3 minuty na odpisanie. To jest już długo. Może warto poświęcić jeden dzień w miesiącu i odpisać na maile. Wrzucić na forum aktualny stan prac nad zamówieniami. Ze większości klientów zejdzie ciśnienie.

Odnośnie zamówienia: czy zamówiony pokrowiec na wkład hydracyjny jest już w OD? Jeżeli nie to proszę o kontakt, bo może pozostanie ten we wz.93.

Posted

A masz oryginalny hełm czy kopię? Ja mam kopię i pomimo tego, że zawieszenie jest dobrze zrobione to nie leży idealnie - hełm jest za duży. :)

Sprawdzane na kopii chińskiej, volverze, oryginale. Winne jest zawieszenie nie hałer.

Posted

Usztywnij sobie ten cummerbund czymś, chyba ma kieszeń. Będzie ci jeszcze wygodniej. Zadziała plastik (np. z butelki po płynie do spryskiwaczy) lub pianka odpowiedniej gęstości.

Guest Dawid4009
Posted

Ja bym taką bardzo chciał, i myślę że znalazłbym kilku innych chętnych:)

Guest Mati13k
Posted

Jakie zapięcie by było? Fastex?

PS Jak tam zamówienie? ;-)

Posted (edited)

Na bransoletki także się piszę. Bluzy combat shirt będą wprowadzane do produkcji?

Z tego co wiem bluzy CS można zamówić,ale jeśli chodzi o CS w multicamie to trzeba poczekać na dostawę materiału. Na FB można zobaczyć w galerii CS w ATACS.

Edited by OFF
Posted (edited)

Jak wygląda teraz sprawa z czasem oczekiwania? Potrzebne są mi 3 customowe ładownice do końca kwietnia i jestem ciekaw czy byłoby to możliwe do wykonania, bo rozumiem, że jest natłok zamówień.

Edited by HellMaker666
  • 2 weeks later...
Posted

Mam dwa pytania dot. oferty:

1. Kieszeń uniwersalna "Organizer"

http://pstacticalgear.istore.pl/pl/kieszen-uniwersalna-organizer.html

Posiada jakieś wewnętrzne kieszenie/przegrody poza gumkami na lightsticki/długopisy/etc? Ze zdjęcia tego jednoznacznie wywnioskować nie można (czy są jeszcze jakieś przegrody w środku), a w opisie nic na ten temat nie ma.

2. Kieszeń półsztywna na magazynek pistoletowy

http://pstacticalgear.istore.pl/pl/kieszen-polsztywna-na-magazynek-pistoletowy.html

Wejdzie w nią magazynek o wymiarach: długość 14,4cm, grubość 2,3cm, szerokość 3,4cm (od Hi-Capy 5.1)? Klapa się domknie?

Guest Mati13k
Posted

Witam.

Na jakim etapie jest moje zamówienie? Szyje się już dosyć długo. ;-)

Pozdrawiam !:)