Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest gecko123
Posted (edited)

Witam!

Ile by wyszlo za uszycie kamizelki typu MBSS i MAPa? W Coyote Brown. Czy jest możliwość uszycia pasa wew. do Thora?

Edited by gecko123
Posted

Witam

Niestety cordura CB nie jest obecnie dostępna. Prawdopodobnie będę ją ściągać w najbliższym czasie, jednak nie mam pewności, ponieważ kolor ten do niedawna nie cieszył się zbytnim zainteresowaniem (dopiero we wrześniu i październiku pojawiło się większe zainteresowanie CB)

Guest Mati13k
Posted (edited)

Ja mam wrażenie, że ktoś poleciał ze mną w kulki jeśli chodzi o termin szycia poniżej miesiąca (teraz niecałe 2 tygodnie zostały). Ba, nawet na maila nie dostałem odpowiedzi, pomimo podania adresu zwrotnego. Szkoda, szczególnie, że mam parę rzeczy od PSTG (kupionych np. u funkcjonariuszy pewnych jednostek realizacyjnych). Niestety zamawiając bezpośrednio w PSTG ciężko jest coś zdobyć, szczególnie jeśli czas nagli.

Edited by Mati13k
Posted (edited)

A ja chciałem jedynie poinformować, że powyżej wspomniane zamówienie jutro będzie gotowe (została jeszcze tylko kieszonka mała "gadget").

Poszła także odpowiedź na mail.

Pozdrawiam

Edited by PS TACTICAL GEAR
Guest Mati13k
Posted

Tą wiadomością jestem niebywale zaskoczony, jednak mogło to wyglądać trochę inaczej - byłem bliski zamówienia w innym miejscu. Przepraszam i cofam moje złe słowa z poprzedniego postu, chociaż byłbym wdzięczny za odpowiedź na maila.

Pozdrawiam

Guest Mati13k
Posted (edited)

Ja również piszę ostatni raz w sprawie zamówienia (mam nadzieję, że ostatni). Chciałbym po prostu znać cenę całości i jeżeli odpowiedź na mejla nie jest możliwa, bardzo prosiłbym o wysyłkę za pobraniem - dane podałem.

EDIT: Chodzi głównie o obawy w sprawie PP - wiadomo co się dzieje przed Świętami.

Edited by Mati13k
Posted (edited)

Kthulu, ja jestem cierpliwe, maila mojego masz, pisałem XX razy, a na szpejozę czekam już~pół roku. Heelooł, coś tu jest nie tak.

Czekam na maila od Ciebie.

Edited by MatriX482
Guest Mati13k
Posted

Niestety również muszę się upomnieć o swoje tutaj, na forum. Byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyby paczka została wysłana w tym tygodniu, oczywiście za pobraniem.

Guest Mati13k
Posted

Skontaktowałem się 23 grudnia, wiadomość jest w wysłanych.

Dziękuję bardzo. Jak paczka dojdzie, z pewnością napiszę coś bardziej pozytywnego. Pozdrawiam

Posted

czekam na odpowiedź na maila... pisałem w sprawie oporządzenia w multicam , (kabura, pas biodrowy molle, ładownice do emki ) i także o mundur

jakby co to mój e-mail Pietia888@interia.pl

Czekam na odp.

Guest Mati13k
Posted

Paczka doszła, wykonanie standardowo wzorowe. Gdyby nie czas realizacji, wystawiłbym ocenę celującą, teraz niestety spadam do minus bardzo dobrej. :wink:

Polecam i pozdrawiam.

Guest Mati13k
Posted

Nieco ponad miesiąc. Z góry naciskałem na termin, na którym bardzo mi zależało, stąd to SPAMowanie w tym temacie. Z drugiej strony pomimo lekkiego uchybienia, opłacało się patrząc na jakość produktów.