Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Nie wiem czy czytacie komentarze pod filmikiem więc to wrzucę

,,TheGrzechotnik (6 godz. temu)

Świetne! Co prawda nie polecił bym CM.028, ale świetny film!

Pozdrawiam serdecznie,

grzechotnik :D"

Grzechotnik nie bij, musiałem.

Przecież to ja napisałem ;) A czemu nie wspomnieli o mojej H&K416 Semi Only Sniper Rifle M140 520fps? :-F

SOPMOD RIS RAS NKWD :D

Edited by grzechotnik
Posted

Grzechotniku, ty już nie masz co pisać, już wystarczająco się pogrążyłeś. Jak będziesz miał więcej postów kiedy Foka da ci bana, będzie ci ich bardziej szkoda. :D A o do zasłużylimy/niezasłużylimy to i tak cud że nas nie zjadł :D

Posted

Pomysł fajny. :mrgreen: Sam film dobry, można by jednak dopracować szczegóły. Czekam na kolejną, poprawioną i rozbudowaną wersje. ;-)

Przypomina mi to trochę program "Polskie Zoo"z lat 90-tych.

Posted (edited)

Brawa dla tego kto to stworzył!!! xD

Wiadomość do anonimowego stworzyviela tego dzieła:

Zrób 2 wersje, jeszcze śmieszniejszą xD (to na pewno możliwe wierzę w Ciebie :P), no i nie może tam ninja zabraknąć!!!

Ale fakt najlepsze wiewiórki :D .

Pozdrawiam Nocek123 :lol:

Edit:

zapomniałem dodać, że jak już stworzyssz 2 wersje od razu wrzuć ją do tego tematu albo stworz nowy ;)

Edited by nocek123
Posted

Jakby się zastanowić to fakt, pierwsze wychodzi najlepsze aczkolwiek nie tracę nadziei, iż ta (jeżeli powstanie) będzie udana :D , jestem niepoprawnym optymistą :P , ale wierze stworzyciela tego dzieła.

Pozdrawiam Nocek123 (aha, żeby nie było, nie piszę tego dopisku ze złośliwości :P)

Posted

Najlepsza jest snajpa za 300zł:P wewnętrzna lufa zewnętrzna też dobre:)

Ogólny zamysł filmiku dobry tylko nie wiem czy reakcja zainteresowanych jest właściwa do zamierzonej przez autora:P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...