Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zamówienia w tym sklepie to czysta przyjemność. Zamówiłem znajomemu G36C, potem na drugi dzień znajomy pomyślał sobie o latarce to mu ją zamówiłem. I tu miłe zaskoczenie! Rano dostaję maila od Pana Marka, że zamówienie zostało już zrealizowane i czy chcę wysyłkę latarki kolejnym zamówieniem. No to się dopiero nazywa o dbanie o klienta, korespondencja miła, bez stwarzania kłopotów. Dziękuję bardzo za udaną transakcję.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plus dla sklepu.

Niedziela wieczorem wchodzę na stronę, patrzę i widzę : JG Stubby Killer za 269zł. Grzech nie kupić. Więc zamawiam. W poniedziałek otrzymuję potwierdzenie, że paczka wyszła. Wtorek o 10.00 kurier przyjechał z przesyłką. Mały gratis w paczce, replika działa bez problemu.

Jak dla mnie 10/10 !!!

Posted

Serdecznie polecam ten sklep.

Zrobiłem zamówienie w piątek wieczorem (26.12), czyli było brane pod uwagę dopiero w poniedziałek. W ten właśnie dzień o 11.30 dostałem e-maila, że zamówienie zostało zrealizowane, paczka została wysłana o 17 i doszła do mnie we wtorek o 12.30.

Tak właśnie powinien działac taki sklep. Jeszcze raz polecam.

Posted

Mam u nich wydane około 6 tys zł.

Ostatnim zamówieniem było G36C od JG oraz CM.042. Wszystko szybko i sprawnie (mimo świąt).

Wyjaśnienia telefoniczne są miłe, wyczerpujace i dokładne. Polecam.

Posted (edited)

Hmm a mnie dziś chłopaki trochę zdziwili , status zamówienia ( patrzyłem 5 minut temu ) "w realizacji" znaczy się że właśnie pakują a rzeczona paczka była dziś u mnie ok 13 i to kurierem gdzie zamówienie było pocztą .

Nie żeby jakoś to mi przeszkadzało :mrgreen: i oczywiście + za niespodziankę .

Edited by przemek10
  • 2 weeks later...
Posted

Szybki, kolejny + dla sklepu. Zamówiono, wysyłka ekspres, wsio jest i działa.

Jeżeli chodzi o sklep, to naprawdę złego słowa napisać o Kolegach nie mogę i szczerze polecam :-).

Posted

Duzy plus dla sklepu. Juz ktorys raz z koleii mnie nie zawiodl. Szybka realizacja zamowienia i wysylka. Na uwage rowniez zasluguja pancernie zapakowane paczki oraz dobrze zabezpieczony towar typu butle z green-gazs'em.

Jak najbardziej polecam.

Posted

No niestety ja dam minusa.

Zamówiłem shotguna drugą już sztukę pierwsza działała 6 miesięcy i sie rozleciała.

No dobra zamówiłem na drugi dzień przyszła czyli plus.

Strzelam sobie i po drugi magazynku coś się stało ze spustem.

Rozebrałem go i nie mogłem uwierzyć !

Części były w takim stanie jakby ktoś 100 lat go używał.

Porównałem z częściami od starego zepsutego shotguna, części z nowego był zardzewiałe jedynie co sie nadawało do użytku to tłok.

No dobra zamieniłem części i hula lecz gdybym nie miał zapasowych to 50 zł w błoto ;/

Posted

Skromny + za kilka mniejszych zamówień.

Szybka realizacja i wysyłka a w przypadku jakichkolwiek problemów lub reklamacji (mam 2 za sobą) sprawa załatwiana bez zbędnych ceregieli i procedur.

• 2 weeks later...
Posted

Wielki +

Zamówienie złożyłem 03.02.2009 o 22:26:04, jako formę wysyłki wybrałem kuriera GLS. Następnego dnia, rano, 7:50, patrzę: Paczka już do mnie jedzie. Miałem ją przed 17 tego samego dnia :-D

Posted

No to czas abym ja wrzucił parę kamyków do tego ogródka:-), moja przygoda z Taiwangunem zaczęła się z miesiąc temu, 1 zamówienie na 1100 zł za pobraniem błyskawiczne, wielki +, drugie zamówienie z przelewem na konto 1785 zł długo trwało ( tydzień) ,ale w końcu dojechało :-) mały +,

No a teraz będzie jazda: jedna z replik, którą kupiłem okazała się być niesprawną, niestety wcześniej nie będąc do końca świadomy regulaminu reklamacji zniszczyłem orginalny karton....wysłałem meila z pytaniem co mi biednemu czynić wypada i szok, nie mija godzina meil zwrotny z infem: OPAKOWANIE TO NIE PROBLEM, PROSZĘ WYSŁAĆ I DOBRZE ZABEZPIECZYĆ........, a teraz najlepsze REPLIKĘ WYSŁAŁEM KURIEREM W CZWARTEK, DOSTALI W PIĄTEK W PONIEDZIAŁEK OK. 12 DZWONI KOLO Z KRAKMENA I MÓWI BROŃ NAPRAWIONA, MAGAZYNEK WYMIENIONY, DZISIAJ WYSYŁAJĄ MI SPRAWNĄ REPLIKĘ co z kolei wywołało u mnie nieodpartą chęć napisania tego postu, ponieważ uważam,że poważne podejście do klienta jest warte tego. WIELGACHNY SZACUN i PLUS DLA KRAKMENA

Posted

Zamówienie pocztą polską przyleciało w mniej niż tydzień, wysłane na drugi dzień, kolejny raz zadowolony klient - najlepszy sklep w jakim miałem okazję się zaopatrywać, a kupowałem w prawie wszystkich w Polsce :)

Posted

Spory "+"

Szybka dostawa

Zakupione dodatkowe części zamontowane, stockowe ładnie zapakowane w paczce.

Przy większym zamówieniu kurier gratis 8)

Malutki minus za słaby kontakt mailowy.

Ale generalnie bardzo pozytywnie :-)

Na pewno ponownie będę kupował u nich.

Posted

Ostatnio zakupiłem u nich Świnkę czyli MP5 K PDW za 249PLN [miałem szczęście bo dzień później były po 300PLN]

Paczka doszła w 2 dni robocze. Zamówiłem w niedzielę wieczorem.

Paczka pancernie zapakowana, na +

Polecam ten sklep.

Posted

Jeden wielki zbiorczy PLUS za całokształt.

Kupowałem u Nich Repliki i masę innych różnego rodzaju dupereli.

Kupowałem na raty, płaciłem przelewem, a także za pobraniem.

W każdej konfiguracji wszystko było w jak najlepszym porządku. Super kontakt, ekspresowa wysyłka i paczka mogąca wytrzymać wybuch granatu :-)

Jedyny minus to walka z rozpakowaniem pancernej przesyłki :-) :-) :-)

Posted

Wielki plus dla sklepu :-P Jestem pod wielkim wrażeniem, może opisze dokładnie sprawę. Chciałem zamówić u Nich m249 które akurat było na promocji, jak to bywa najpierw wcześniej parę razy się zastanowiłem, ostatecznie wszedłem na stronę sklepu żeby dokonać zakupu i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu okazało się że promocja właśnie się skończyła... Rozżalony i zawiedziony napisałem maila do sklepu bez większego przekonania że sprzedadzą mi tą replikę po promocyjnej cenie. I następnego dnia (sobota) wielkie zaskoczenie, sklep odnowił promocje o czym zostałem poinformowany i zaproszony do zakupu. Oczywiście dłużej tym razem nie zwlekałem. Nie wiem czy sprawił to mój mail czy coś innego w każdym razie SAW jest już w moich rękach a promocja trwała jeszcze przez weekend. Oczywiście szybka i bezproblemowa wysyłka jak to w standardzie tego sklepu. Zostawiłem już u nich wieeeele kasy i paradoksalnie niezadowolony byłem tylko z repliki CA. Cóż dodać więcej. Polecam!!!

Posted

Zauważcie jedno. Krakman sprzedaje "Chinole" ale bardzo rzadko się zdarza by ludzi emieli z nimi problemy...

Z tego co przeglądałem asortyment, na stanie mają głównie "te lepsze chinole" :)

Widać że się starają i bardzo cieszy fakt że szybko odpowiadają na maila i dzieki zmiennym statusom zamówienia, klient wie co sie dzieje...

No i rabaty...

Posted

Nie mam nic do sklepu ale jest to jeden z pierwszych do których dotarł kryzys. Spójrzcie na ceny...

Niemniej i tak polecam ten sklep za serwis, obsługę, i za to że czuję się jak klient a nie jak intruz (pozdrawiam GF).

Posted

Dam jeden wielki + za całokształt

Nigdy nie miałem problemu, zamawiałem już u nich kilka replik i sporo sprzętu, tylko raz wysyłałem na reklamacje, zamówienia są robione w mgnieniu oka, odpowiedzi na mail błyskawiczne i obszerne, przesyłki pancernie zapakowane.

Nigdzie indziej nie kupiłbym chińskiej repliki. Mimo kryzysu i wysokich cen lepiej jest dopłacić i mieć pewny towar.

Szczerze polecam sklep

Posted

Nie mam nic do sklepu ale jest to jeden z pierwszych do których dotarł kryzys. Spójrzcie na ceny...

Już ceny wróciły do normy w miarę, przynajmniej niektóre repliki. ;)

Bardzo dobra obsługa, zamówienie złożyłem w niedzielę (wczoraj) wieczorem, w poniedziałek (dzisiaj) po południu już do mnie jechała, pewnie jutro już będzie. ;) także zobaczymy co z przesyłką, ale nie spodziewam się żeby było coś nie tak. ;)

Posted

Serwisowałem u nich nie dawno EBR-kę. Cała sprawa załatwiona w dwa dni. Będę polecał ten sklep każdemu kto chce mieć serwis na wysokim poziomie i miłą obsługę. Jeszcze raz dziękuje za waszą pracę i szybkość naprawy. Pozdrawiam.

Posted

Wypowiedz jedna z miliona oczywiscie in plus, paczka przyszła szybko zamawiane w poniedziałek popołudniu w środe popołudniu paczka na miejscu. Duży plus.

Pozdrawiam

Posted

Niestety wielki minus. Sklep TAJWANGUN prowadzony przez Firmę KRAKMAN s. c. zaczyna zmieniać w diametralny sposób swoje podejście do klienta (jak dotąd byłem zadowolony, jestem Ich klientem trzeci rok i zostawiłem u Nich około 25 000 zł)!

Primo - ceny w tym sklepie ostatnio "szaleją", często wyprzedzają przodujący dotąd SPECSHOP, bez uzasadnienia jakością lub "marką" repliki.

Secundo - przeprowadzone przez firmowy serwis tuningi nie gwarantują, że replika będzie w ogóle strzelała, przykład: tuningowana przez serwis KRAKMAN s.c. replika G-36 [JG], przy "rozkręconym" hop-upie po prostu "wysypuje" kulki z lufy, przy "dokręconym" na maxa, pierwszy strzał jest "pusty".

Tertio - odmawiają udzielenia jakiejkolwiek gwarancji na tuningowaną broń, co może sugerować, iż sami uważają, że serwis jest co najmniej "mierny". Przy okazji - jako prawnik - wyjaśniam, że każdy nowy towar sprzedany podlega gwarancji, a jej "nieudzielenie" nie rodzi żadnych skutków prawnych, dochodzenie praw na drodze sądowej daje 100% wygranej!

Quatro - na ostatnie zamówienie i tuning czekałem dwa tygodnie!

Przykre ale prawdziwe - dotychczasowy wysoki profesjonalizm TAJWANGUN znalazł się na równi pochyłej :wink: