Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ha, nie tylko to się zmieniło. Sprawdzcie jakie macie rabaty i czy wogóle je jeszcze macie. Zmieniła się polityka firmy i przy zakupach detalicznych max 3% dają. Nie wydałem może w nim wiele, bo niecałe 5k (dla niektórych dużo dla innych nie, więc bez komantarzy proszę) i na dzień dzisiejszy straciłem swoje rabaty:(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Serdecznie!

W związku z całkowitą zmianą oprogramowania naszego sklepu on-line, informujemy iż nie był możliwy transfer historii zamówień każdego klienta. Jednak z myślą o dobru naszych stałych klientów, został wykonany podprogram który zsumował wszystkie zakupy jakie dany klient od początku istnienia sklepu u nas wykonał. Suma kwoty zakupów została zaimportowana do bazy nowego sklepu tak aby każdy klient mógł korzystać z przysługującej mu rangi a co za tym idzie dodatkowego rabatu.

Pewne funkcje w naszym sklepie są jeszcze na etapie testowania i nie działają jeszcze prawidłowo, ale z dnia na dzień będziemy je poprawiać. Dziękujemy za spostrzeżenia jakie do nas przysyłacie, i prosimy o kolejne uwagi i komentarze które pomogą nam jeszcze bardziej usprawnić działanie naszego sklepu.

pzdr

Krzysiek -Krakman

Posted

W ostatnim czasie złożyłem chyba 3 zamówienia. Wszystkie zrealizowano w dynamicznym tempie, przy znakomitym kontakcie mailowym - ogromniasty plus dla Krakmana.

Posted

Polecam sklep! Jeszcze ani razu się nie zawiodłem :)

A może jutro będzie ten pierwszy raz?

Replikę zamówiłem 11, więc 13 powinienem ją mieć (kurier). Jednak na stronie sklepu czytam:

"W dniu dzisiejszym tj 10.11.2008 ze względu na brak odbioru przesyłek przez kuriera GLS z naszej firmy, wszystkie realizowane w dniu dzisiejszym przez nas zamówienie zostaną wysłane 12 listopada. Za ta niedogodność powstałą z winy firmy kurierskiej serdecznie przepraszamy. Informujemy jednocześnie że pozostałe zamówienia będą realizowane zgodnie z datą wpłynięcia."

Do tego dochodzi jeszcze święto narodowe :???: I mamy dwa dni opóźnienia.

No ale jeśli Panowie z Taiwangun nie wyrobią się z przesyłką to nic się nie stanie :uśmiech:

Jednak czuje się jak dziecko które nie może doczekać się prezentu pod choinką ;-)

No i paczka nie przyszła.. szkoda

Posted

Takze zamawialem towar w taiwangun. Doszedl w 2 dni. Kolejny zadowolony klient :-P

P.S. Czyzby kryzys ekonomiczny zawital takze do Krakmanow?? Zauwazylem wzrost cen replik nawet o 70 zl.

Posted

Ja jestem bardzo zadowolony, widać że panie i panowie poważnie podchodzą do swojej pracy i traktują klienta na wysokim poziomie. Bo kilkunastu zamówieniach mogę śmiało polecić sklep.

Co do cen nie tylko dlatego, że dolar i euro idą w gorę bo nie zależnie od tego w Polska i tak będzie na pierwszym miejscu w rankingu najgorszy stosunek zarobek/cena ;p (wiem to nie jest smieszne, ale nie ma co płakać tylko żyć dalej:P)

Posted (edited)

Na koncie mojej ekipy mamy zamówienia z Taiwangun na ponad 10 000 zł. Również zmartwiliśmy się widząc zanik rabatów, ale z tego co przeczytałem posta wyżej, to jest to w trakcie zmian ;).

A co do moich opinii o sklepie - około 30 zamówień i problemy były tylko dwa razy. Raz przysłano nie takie kulki jakie chcieliśmy (0.12 zamiast 0.23), jednak wzorowa postawa sklepu sprawiła, że 2 dni później otrzymaliśmy już dobre kulki wraz z paczką gratis.

Drugi niemiły incydent, to jak zamówiłem jakiś czas temu (około 2-3 miesiące temu) dwa zbiorniki GreenGasu. Jakież było moje zdziwienie, gdy obie butle zaraz po przyjściu były.. pełne zaledwie w połowie. Nie interweniowałem jednak, gdyż towar był dla znajomych, którym nie chciało się tego załatwiać. Domyślam się jednak, że w razie reklamacji nie byłoby problemów z wymianą butli.

Podsumowując:

Ceny - 9/10

Asortyment - 7/10

Obsługa - 9/10

Kontakt - 10/10

Słowem jeden wielki + ode mnie dla tego sklepu.

A z moich propozycji (;)) - proponowałbym Krakmanowi wprowadzić do oferty komorę hop-up King Arms do emek, gdyż wiele osób, które chce kupić emkę z taiwangun, to chce wymienić w niej od razu komorę na King Arms, której w ofercie nie ma, przez co bywało, że potencjalni chętni rezygnowali z chęci zakupu (dane na podstawie działu "Jestem Zielony"). Sam dwa razy wymieniałem komorę i zawsze musiałem robić to sam, gdyż replika była z jednego sklepu, a komora z innego ;).

Miło byłoby również zobaczyć w ofercie kulki G&G ;).

Pozdrawiam

Edited by Bajeczny1990
Posted

Przesyłki dochodzą już na następny dzień od daty zamówienia. - +

Odpowiadają na maile już nawet po 2h (pisałem o 21, a o 23 była odpowiedź) - +

Raz zamawiałem shotguna mossberg short, a przysłali mi long, który jest o 10 zł droższy, ale już nie chciało mi się fatygować bo rączka nie ma takiego dużego znaczenia jak dla mnie.

Dla kolegi przesłali popsute midcapy, ale nie było problemu z wymianą więc kolejny +

Polecam sklepik, jak mam do wyboru taiwangun.com lub jakiś inny sklep to wybieram taiwana.

• 2 weeks later...
Posted

Rzadko, ale zdarza się. Jak widać sklep spełnił swoje zadanie - dostarczając Ci zamówienie. Awarie się zdarzają, z serwisu zrezygnowałeś sam, ze względu na ew. koszty i czas. Nie widzę tu winy sklepu.

Posted

Zamówiłem sobie cosik pod choinkę :) No i wpłata mi się ślizgnęła, poszła w poniedziałek. Tego samego dnia wieczorem, status przesyłki "czeka na wpłatę", ale obok "zapłacono: tak". No to myślę, fajnie, po świętach może będzie. A to zonk, wczoraj rano że zrealizowano, dzisiaj dosłownie 15 minut temu wpada kurier :)

Także i sklep zasuwa i kurier (GLS) zasuwa i ogólnie można polegać na tym sklepie. Dobrze robią to co robią :)

Posted

Zamówiłem replikę + drobiazgi wyglądało to tak:

-czwartek 20 zamówienie

-piątek rano przesyłka została wysłana

-poniedziałek 15:30 odebrałem paczkę

Paczka była porządnie zapakowana jednak po otwarciu pudełka w wigilie zauważyłem że replika jest trochę odrapana(risy, śruby mocujące risy, tłumik płomienia) to mi nie przeszkadza ale nad spustem(po stronie wyrzutnika łusek) w okolicy pina widoczne są wgłębienia(6 z czego 4 większe w promieniu ok 0,8 cm od pina) wygląda to tak jak by ktoś nie trafił w pin.