Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

hmmm tak sie zastanawiam czy jutro t.j. 27 grudnia będzie otwarte bo dostałem na gwiazdke kase i chciałbym sobie zprezentować ładnego Glocka 23 KJW :) bi jeśli nie to trzeba poczekać do nowego roku :cry:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nom było czynne :) kupiłem 2 shotguny i kilka innych zeczy obsługa bardzo miła poszczelałem sobie i polecam ale trudno znaleźć łaziłem 30 min żeby go znależć ;( no i dlanich o taki plus +

Posted

Ja też mam dla Nich olbrzymiego plusa

zamówiłem w poniedziałek, czyli dzień świateczny, wysłali we wtorek z samego rana, przed chwilą zapukał kurier i wręczył mi to cudeńko.

Szybko sprawnie i elegancko

na pudełku od wewnatrz jest do tego pieczątka "Replika sprawdzona i przestrzelana"

Bardzo pozytywnie

Wcześniej wysyłałem do NIch maile z pytaniami dot. tejze Beretty i zawsze dostawałem szybką odpowiedź

Pozdrawiam

Posted

W poniedziałek zamówiłem u nich Sr4. Kurier przyszedł dzisiaj , wszystko super zapakowane i żadnych problemów. Kontakt mailowy bardzo dobry. Duży + dla sklepu.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Znajomy z ekipu kupił sobie Shotgun Short [DE] właśnie z www.taiwangun.pl

przesyłka doszła szybko, co do sprzętu to shotguna ma już ponad 1miesiąc.

JA przymierzym się od nich do zakupupu REPLIKA M700 POLICE Heavy Weight Gas Rifle [KJW]

ale najpierw tzreba uzbierać trochę 8)

Z tego co kumpel kupował to dobry sklep dla początkujących i średniozaawansowanych :roll:

Posted

kupilem sobie u nich gaziaka-para ordance p14 za 199zl(colt).

wszystko bylo w porzadku ale po paru kulkach magazynek zaczal syczec i musialem go wymienic.oczywiscie nie bylo ZADNYCH PROBLEMOW i dostalem od reki nowa bron,karzda bron w tym sklepie mozna sobie spokojnie wyprobowac.wiec naprawde polecam!!!!!!!

Posted

A ja sie wyłamie :(

Dostałęm dzisiaj Shotguna i Berette. Obie bronie mają wady :(

Shotgu ma krzywą lufe... tzn. z prawej strony mocowania lufy sie odkleiły (nie z mojej winy tak już było)

A Beretta od początku nie działa bo jak ją tylko wyjełem magazynek to ze środka wypadła jakś mała plastikowa część.

Pisałem do nich to mi piszą ze Beretta nie działa z mojej winy bo ja przełodowywałem na siłe (niby) :|

A ci do Shotguna to nic nie napisali i sie dalej nie odzywają :(

Więc jestem chyba pierwszym który ma zal do tego sklepu... :| :

Posted

Zamówiłem u nich Body[sRC] do M4 z ABS'u to za 65 zeta. Zapotrzebowanie wysłałem w nocy z poniedziałku na wtorek, czyli przyjęli je dopiero we wtorek po 15. Przesyłka była już w środę ok. 14 :D A podobno wysyłka przychodzi 2 do 5 dni roboczych :wink: (choć to raczej chyba "wina" Kuriera). Dla mnie całość bomba bo produkt był świetnie zabezpieczony i całkowicie pasuje do mojego m733 Marui.

Posted

Ja już miałem "przyjemność" zamawiać dwa razy, pierwszy raz zamówiłem socoma i berette (89zł) i akcesoria, a drugi raz akcesoria, co mnie zaskoczyło to, że pierwszy raz wysłałem im kase przed świętami 22grud. no i niestety musiałem troche poczekać, po świętach (27grud.) dostałem emaila: " ... suma przelewu 310.64 PLN do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy przelewu

prosimy o decyzję czy mamy anulować zamówienie ..." troche się zndenerwowałem i odpisałęm im że dokonałem wpłaty 22 grudnia z numeru takiego na kwote taką, po 15minutach otrzymałem kolejnego emaila z odpowiedzią, że dostali pieniądze i paczke wyślą następnego dnia. To zajście mnie troche zdziwiło, bo to wyglądało tak jakby nie sprawdzali stanu konta, ale następnego dnia o godzinie 8:30 dostałem wiadomość że paczka została wsłana, doszła dzień po wysłaniu. Drugi raz jak kupywałem to zamówiłem wszystko bardzo późno i późno wysłałem i kase, ale mimo to o godz. 12 (rano) dostałem wiadomość, że paczka została wysłana, oczywiście paczka przyszła dzień po wysłaniu. Ogólenie sklep polecam!!

Posted
- Nie ma w Warszawie :/
:lol: :lol:

No...w Wejherowie też mogłaby być filia ;)

A tak poważnie:

Kolega zamówił mp5 i przyszła, ale z rozwaloną kolbą. Skontaktował się ze sklepem, odesłał, wymienili i tego samego dnia odesłali.

Ja moja kolbę w mp też połamałem, Krakman przeczytał to w temacie i dostałem PW, że można u nich zakupić kolby w cenie 85zł. Wiem, że to jest ich zysk, ale nigdy z takim zainteresowaniem się nie spotkałem. Bardzo mi się to psodobało.

Kolejny + dla sklepu.

Pozdrawiam serdecznie

Posted

Kilka postów temu, bodajże Chopin pisał, ze kilkukrotnie dzwonili do niego ze sklepu potwierdzić, czy płatność odbywa się przelewem, czy za pobraniem. Widać mają z tym jakiś problem, bo dokladnie tydzień temu zamówiłem SR4T. W poniedziałek wysłano, w środę był kurier, niestety byłem w pracy więc nie odbralem. Telefon do GLS i umówiłem się na czwartkowy wieczór. Przy odbiorze okazało się, że jednak wypisano pobranie i kurier zabrał mi paczke z gunem sprzed nosa. Teraz na ponowną wizytę musze czekać do poniedziałku. Sytuacja lekko mnie zirytowała, aczkolwiek przyznam, że kontakt ze sklepem jest b.dobry i widać, że zależy im na kliencie (póki co :wink: ).

Edit: W końcu dostałem paczke (po drodze zdążyła jeszcze wrócić do Krk, heh) w ramach przeprosin podarowano mi dużą paczke kulek 0.25g i... jestem zadowolony :)

Podsumowaniem transakcji niech będzie to, co wytłuszczyłem.

Posted

A ja troche odstapie od normy i napisze o fizycznej czesci sklepu - mianowicie ich siedzibie. Bylem tam dzis - bardzo fajne miejsce. Wszystko wystawione, mozna obejrzec, postrzelac, sprawdzic na chrono - co tylko sie chce. No i klimat... Ta aura... Wszedzie repliki, czesci, kulki, gazy... Przychodzacy i dyskutujacy maniacy. Nie da sie tego opisac - poelcam osobista wizyte u Krakmanow. Zmiania ludzi ;-). Zalozylem sobie osobne konto na ktorym bedize sie odkladac kasan a M700. Uprzedzam, raz wezmiecie do reki i sie zakochacie - tak jak ja ;-)!

Posted

- Nie ma w Warszawie :/

Dobrze wam tak :lol:

A ja troche odstapie od normy i napisze o fizycznej czesci sklepu - mianowicie ich siedzibie. Bylem tam dzis - bardzo fajne miejsce. Wszystko wystawione, mozna obejrzec, postrzelac, sprawdzic na chrono - co tylko sie chce. No i klimat... Ta aura... Wszedzie repliki, czesci, kulki, gazy... Przychodzacy i dyskutujacy maniacy. Nie da sie tego opisac - poelcam osobista wizyte u Krakmanow. Zmiania ludzi . Zalozylem sobie osobne konto na ktorym bedize sie odkladac kasan a M700. Uprzedzam, raz wezmiecie do reki i sie zakochacie - tak jak ja !

Nom racja, tak tam jest. Mozna by tam nawet jakias gospode ASG zalozyc.

Tylko przy wjezdzie na teren magazynow jest taki dziad ochroniarz i ilekroc tam ide to on ma wąty. Za 1 razem powiedzialem mu ze ide do sklepu z bronia (nie chcialo mi sie tlumaczyc ze co to asg i wogole), to powiedzial ze tutaj nie ma czegos takiego i kazal mi spadac. Musialem sie wysilic i zaczac mu gadac o replikach to wreszcie pozwolil mi isc do "sklepu z zabawkami" jak on to nazwal.

I kiedy wchodze na teren magazynow to mowie ze ide do "zabawkowego" :D

Posted

witam,

rowniez bylem w sklepie stacjonarnym, replik co nie miara, sprezynek, gaziakow i elektrykow, wszystko mozna obejrzec, postrzelac, podotykac.

Ja udalem sie tam z zamiarem zakupu repliki, a dokladniej SR4 TACTICAL CARABINE w wersji 300 fps, zaloga taiwan'a poinformowala mnie ze wszytkie 300tki wyslali do servisu na przeglad i ze beda dopiero za kilka dni, juz myslalem ze wroce do domku z pustymi rekoma - a tu niespodzianka - zaproponowali ze sprzedadza mi replike mocniejsza 325 fps'ow w cenie repliki slabszej, oczywiscie wszystko pokazali i wytlumaczyli, poinstruowali co robic a czego nie, by nie wracac tam za szybko z zepsuta replika,

takze ogromny plus dla ludzi z taiwangun'a - podejscie do klienta naprawde na poziomie:)

pozdrawiam addams

Posted

Zamawiałem tam guna i trochę sprzętu(akcesoria do guna). packz przyszła na drugi dzień(zamówiłem we wtorek, a w środę juz miałem). Szybko i łatwy kontak.

Posted

Pozwolę sobie na krótką recenzję tego sklepu. Wysyłka była ekspresowa-pomimo małych problemów z firmą kurierską paczka była gotowa do odebrania dzień po jej zamówieniu! Ale to nie paczka była najważniejsza, a to co w niej-pistolety szczerze zaskoczyły mnie jakością. Nie ujmując nikomu profesjonalizmu uważałem produkty oferowane przez taiwanguns za odrobinę lepsze od shitu oferowanego na allegro. Przyjemnie się pomyliłem :)

Odnośnie samego sklepu napiszę więcej, gdy będę mógł przetestować np. proces serwisowania gnata, czego sobie ani tym bardziej Wam w żadnym wypadku nie życzę ;]

Posted

Firma solidna odpowiadają na każde pytanie wyczerpująco.

Interesował mnie u nich SOC 16 z G&G napisałem meila z prośbą o więcej szczegułów na jego temat i za godzinę odpowiedz, wkońcu zdecydowałem się i kupiłem.

Dla mnie Sklep ok, miła obsługa,kontakt i profesjonalizm sprawia to że daję tej Firmie wielki PLUS i polecam innym.

Pozdrawiam Egon

Posted

Dla Krakmana - duży plus -> kontakt telefoniczny, wzorowo, pytałem sie o coś, Pan z którym rozmawiałem nie był pewny, to mi dał kogoś jeszcze innego do telefonu, na drugi dzień zamówienie, na trzeci -> paczka u mnie :wink:

Dla GLC -> mały minus, za niekonsekwencje - umawiam sie z kurierem na 16 i mówie, że dopiero wtedy bede miał kase, on o 15 przyjeżdża :wink: