Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny wielki minus z mojej strony... kamizelka zamiast potrójnej ładownicy do m4 miała podwójną i zamiast ładownicy na duże radio dostałem ładownice na telefon. Jedyne co mnie nie dobiło to to że otrzymałem dodatkowo jakieś atrapy wkładów balistycznych jednak są one gówno warte w porównaniu do tego co powinienem dostać. Natomiast jeszcze wcześniejsza kamizelka przyszła wybrakowana tak jakby pocierali nią o drut kolczasty a ładownice przyszyte były na jedną nitkę... musiałem wszystko poprawiać! (MINUS) Chciałbym kupować gdzie indziej jednak tylko oni mają dostępne produkty w niskiej cenie. :(

Posted

Kolejny + dla Krakmanów ode mnie.

Mój błąd, wysłałem trochę za późno replikę, bo chciałem dozbierać pieniędzy żeby kupić coś u nich, reklamacja została przyjęta replika naprawiona (wczoraj oddałem parę strzałów w puszkę i jest elegancko) Za darmo zamontowali mi kupioną u nich gumkę. Dokupiłem jeszcze parę pierdół i zostały dołączone do repliki i przysłane na ich koszt z repliką.

Replika zapakowana pancernie +

kontakt telefoniczny/ e-mail +

Podchodzenie do klienta +

DPD późno przyjechało, ale to nie wina Krakmanów.

Podsumowując wydałem już 705 pylyny w tym sklepie i jestem bardzo z niego zadowolony. Jeśli coś co będę chciał kupić znajdzie się u nich na pewno kupie to tu.

Z przyjemnością mogę polecić Ekpie Krakman =]

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Zamówienie małe, 2kg kompozytu i kilka części wew. Zamówienie złożyłem w piątek po połudiu, w poniedziałek dostałem potwierdzenie zrealizowania zamówienia, a we wtorek o 10 paczka była u mnie! W dodatku tak opancerzona, że po 5minutach manewrowania nożem udało mi się dostać do środka. :)

sklep super, na emaile odpowiadają ekspresowo, przesyłka kurierska b.szybka, ja także dołączam się do grona zadowolonych klientów :

pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Ja również jestem zadowolony z tego zacnego sklepu ;)

Złożyłem zamówienie, wysłałem przelew i 10 minut później przypomniałem sobie o jednej części której zapomniałem zamówić złożyłem kolejne wysłałem im mail z informacją o sytuacji szybko odpisali że wyślą razem i że raz zapłacę za przesyłkę ;) [zawsze 20 zł w kieszeni ;)]

Zamówiłem u nich cm 0.42a+części, amunicja i kamizelka taktyczna w piątek po południu, replikę wraz z ekwipunkiem otrzymałem we wtorek rano ;) [a wieczorem paczka kulek [2000] była już pusta ;)]

Po jakiś dwóch miesiącach replika miała zwarcie czy coś, w każdym razie dwa bezpieczniki przepaliło. Wysłałem pocztą Polską paczką w środę i w następną środę miałem naprawiona replikę z dodatkowymi kulkami [4000] w ramach przeprosin ;).

Podsumowując:

szybka realizacja, bezproblemowa obsługa pomimo mojego gapiostwa.

Bezstresowy i szybki serwis w ramach reklamacji+ kulki gratis.

Testy repliki przed wysyłką.

Również Polecam ;)

Pozdrawiam, Harasim

Posted

Robiłem u Krakmanów zakupy pierwszy, ale na pewno nie ostatni raz :)

Wszystko szybko, sprawnie i przejrzyście. Szpej kupiony w poniedziałek wieczór był już u mnie w środę rano. Ogromny pozytyw, aby tak dalej!

• 3 weeks later...
Posted

Ja jestem średnio zadowolony oczywiście replik od nich OK :happy: .Lecz z każdym następnym zamówieniem coraz gorzej np. kupiłem u nich ostatnio CM040 koli aimpoint i montaż do kalaha a więc tak kolimator uszkodzony bak regulacji punktu celowniczego , szyna zgięta i bardzo słabej jakości. To odesłałem im szyne i kolimator za koli oddali kase a szyne mili wymienić lecz jakiś ich nie do końca rozumny pracownik zamiast wysłać mi nową szynę zapakował starą jak to mogło się stać :zastanawia:

Ja daje raczej - dla ich sklepu . :maniak_zle:

Posted

Ja również dołączam się do osób z pozytywnymi doświadczeniami ze sklepem. Nie dość, że paczka szybko, to wszystko przejrzyście, bo moja dziewczyna robiła zakupy na prezent dla mnie i udało się wszystko.

Pozdrawiam

Posted

Sklep gorąco polecam, dużo rzeczy już tam kupiłem i nigdy nie było problemu.

Ps. wie ktoś o co chodzi z tymi stopniami ?

mam sierżanta chyba i nie wiem czy coś za to będę miał ? jakieś bonusy ? :P