Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka dni temu pojechałem po zakup nowej repliki. Wszystko okej, nawet kulki gratis dostałem :-P . Jedynie czego mogę się uczepić to troszkę długi czas oczekiwania na sprawdzenie repliki itp, ale ogólnie bardzo polecam sklep. Same +

Posted

Tym razem tłumik QD. Oprócz tego, że wysyłka w ponad 72 godziny to wszystko w porządku. Generalnie pierwszy raz od nich miałem wysyłkę dłużej niż 2 dni, ale przez te zamiecie śnieżne to im wybaczę ;)

Pozdrawiam.

Posted (edited)

Nie wiem czy jeszcze ktoś ma jakieś wątpliwości przy zamawianiu od nich czegokolwiek..... Na pytanie wysłane na emaila dostałem błyskawiczną odpowiedz. Zamowiłem. Bardzo dobrze pakują towar. Naprawdę szybka przesyłka. To zasługa i sklepu i firmy kurierskiej DPD. Polecam.

Edited by jarek76
Posted

Zamawialiśmy całym Teamem właśnie na Taiwanie i stwierdzam fakty: tanio, diabelnie szybko zrealizowane zamówienie, przyjemnie, bardzo pancernie zabezpieczona paczka i wielki plus dla kuriera DPD - zadzwonił do mnie, powiadomił za ile będzie, nie minęło nawet 24h od nadania paczki a ja miałem w rękach.

Mogę tylko powiedzieć jedno: będziemy się tam zaopatrywać w sprzęt :)

Posted

Dzisiaj właśnie tam byłem odebrać kamizelkę, wszystko jest na +, spoko obsługa, wszystko szybko i elegancko mimo dużej kolejki ;)

Krótko mówiąc: Wg mnie jeden z najlepszych sklepów w Polsce ;)

Posted

Jestem zobowiązany wystawić pozytywną opinię o krakmanach.

Bardzo szybka przesyłka (następny dzień), wspaniały sprzęt i dobre ceny. Nie wolno też zapomnieć o szybkim i miłym kontakcie.

Posted

Sklep naprawdę rewelacyjny.

Kupowałem u nich replikę na raty i gdyby nie to, że brałem replikę na raty to całość zamknęłaby się w 2-3 dniach. Towar jest naprawdę solidnie pakowany i nic się "nie rusza" w opakowaniu, a jeśli chodzi o samą replikę to przechodzi przegląd zerowy więc ryzyko, że coś nie będzie działać jest zredukowane do 0.

Polecam również firmę kurierską DPD ze względu na ich szybkość i to że dzwonią do klienta kiedy mogą się pojawić także nie trzeba się potem fatygować po odbiór.

Posted

Serwis, sklep znakomity! Można się od nich dowiedzieć wiele ważnych rzeczy na temat replik. Chinole jak chinole, ale u nich są jedne z najlepszych. W dodatku dojście do nich pieszo to kwestia 10 minut (dla mnie oczywiście :P)

Wielki plus...

Posted

wszyscy slodza a ja dodam od siebie

nie ma co serwisowac replik od nich

latam z mp5 4 raz, znajomy swojego czasu ze scarem latal 9 razy

normalnie uzytkuje, on tez

Posted

ja z tego co widzę ( po kupnie paru rzeczy), że mają problem z kurierem. Nie po to zamawiam kuriera zeby przyszlo po tygodniu czy po zamówieniu w niedzielę wieczór doszło w czwartek.

Posted (edited)

problem lezy nie po stronie sklepu tylko po stronie kuriera a dokładnie oddziału doręczającego paczki do Ciebie.

niekoniecznie - czasem leży po stronie sklepu... kiedyś czekałem trzy dni na wysyłkę - choć towar czekał gotowy na wysyłkę już pierwszego dnia. Ale ogólnie sklep jest OK, duży wybór, kontakt też na wysokim poziomie i ceny nie są ostraszajace

Edited by jaca15