Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ja wczoraj dostałem PJ249 - wersja Iraq i...

...

pancerna przesyłka.
8)

Jestm baaardzo zadowolony ze sklepu(to nie były pierwsze zakupy). PLUSIK dla sklepiku.

PoZdRo 4 all ! ! !

Edited by lunar
Posted

Ja się wypowiem już kolejny raz lecz z innej sytuacji niż poprzedni.

Mianowicie replika poszła do serwisu, cała operacja trwała ok. 1.5 tyg. (Szczytno-Kraków///Kraków-Szczytno) i jestem bardzo zadowolony. Kiedy dzowniłem to zawsze dostawałem żetelna odpowiedź. Replika po powrocie działa!!! i to najważniejsze. ;-p

Pozdro Artur ze Szczytna

Posted

Pancernie, szybko, świetnej firmy kurierskiej używają(do szkoły przywiózł...dobrze, że woźny nie wiedział co jest w paczce xD), super kontakt(zawsze szybko odpowiadają), świetne ceny i wszystkie inne pozytywne opinie które pojawiły się wcześniej :D

Posted

Wyłamie się z tych pochwał. Niby szybko i pancernie, ale nie jestem do końca zadowolony. 1. Replika bo wyjęciu z pudełka posypała mi się w rękach (dekiel, suwadło, te sprawy). 2. Wycior na siłę wepchnięty do pudełka i odkształcony w sposób uniemożliwiający użycie. 3. Zamówione kable mimo wyraźnej prośby nie zostały zamontowane

Posted

Sklep ogólnie fajny, dobre ceny itp. ale zdecydowanie odradzam serwisowanie/tuningowanie/wysyłanie na gwarancję replik. Pisząc krótko-lecą sobie w ch.....kulki..........Kiedyś mając pierwszego AEG-a(nie umiałem jeszcze sam go naprawiać, grzebać w nim) wysłałem go po zacince do krakmanów. Przysłali mi go z powrotem ale coś mnie podkusiło żeby go rozebrać. Okazało się, że brakuje dwóch zębów na zębatce środkowej a, że karabin działał dalej to oni to olali i nie zmienili zębatki....bo po co.

Po zakupie guna warto od razu do niego zajrzeć, wypodkładkować, nasmarować itp. bo to nie stoi u nich na najwyższym poziomie ;-)

Posted

A ja bym zaczynał dostrzegać opieszałość serwisantów. Replika wróciła jakiś czas temu, wystrzelone ok 1000 kulek i znów chyba to samo. Czyżby część tak mała jak wł/wył prądu w replice nie mogła zostać zastąpiona nową?

Posted

Zamawiam w tym sklepie repliki i wyposażenie już od roku. Jedyne na czym się zawiodłem to EG-707 mianowicie jedna część ciągle wypada, najpierw niewiedziałem co to więc przy okazji tata mi go tam zabrał, ponoć naprawili to w kilka minut:).

Zamówołem także AK47 CM042S spisuje się świetnie. Za jakiś tydzień zamierzam się tam wybrać i kupić MB03 BLACK [Well], jeżeli ma ktoś rą replike niech napisze na prv. jak się spisuje:)

POLECAM TEN SKLEP!!!

Posted

Dorzucę swoje 3 grosze.

1 zamówienie:

- ak z cymy - szybko, solidnie i bezproblemu.

2 zamówienie:

- wkład do camelbacka - na zdjęciu z zieloną rurką i ustnikiem, przyszedł wściekle niebieski - wymieniony bez problemu

- batka - wszystko ok

- precka Element w teorii 6,04 (wg opisu, cięta przez nich na 2 cm kawałki, mierzona dokładnie i wynik zawsze 6,04)- tu zaczęły się schody:/

Lufa została docięta do pożądanego rozmiaru i sprawdzona elektroniczną suwmiarką. Wynik, o zgrozo 6,14!!! Tyle ma stock z cymy! Drugi pomiar w Gunfire - 6,08.

Jeden i drugi wynik dobitnie pokazują, że owa lufa precką nie jest. Niestety jako, że została obcięta o 5 cm nie było możliwości zwrotu. Zaproponowano mi 20% na inną lufę ale nie skorzystałem, dostałem paczke 0,25 pj w gratisie. Niby ok ale niesmak pozostał.

Reasumując sklep w sumie ok ale chyba nie do końca wiedzą co sprzedają a ściemnionych precek i tak ludzie nie będą reklamować bo większość nie ma czym tego sprawdzić

Posted

Ja z tym sklepem nie miałem problemów.

Wcześniej zamówiłem kamizelkę taktyczną a teraz G608-3 JG.

Broni jeszcze nie testowałem bo narazie nie mam gdzie.

W tych dwóch przypadkach przesyłka była na drugi dzień w moim domu.

Jak narazie ode mnie + dla tej firmy.

PS.

Mój pierwszy post na forum więc przy okazji się przywitam 8-)

Posted

Witam,

to moj pierwszy post, wiec prosze o wyrozumialosc:D. Mam jedno pytanie co do krakmanow: chodzi mi o repliki ktore przysylaja, kolega mi powiedzial ze dostal replike ktora byla tak nasmarowana ze pol wojska mozna by obdzielic i od razu na poczatku musial caly gearbox rozebrac.Jesli ktos tez taka dostal prosze o odpowiedz.

A tak przy okazji to mam pytanie czy ta replika jest dosyc dobra (moze ktos ja zakupil) http://www.taiwangun.com/shop,show,1522

Guest vander
Posted

Ja tutaj dziękuję sklepowi oraz Panu Krzysztofowi M. za pomoc. bardzo dziękuję.

Posted

Nie zmienia się. Z zakupów zawsze byłem zadowolony, teraz trafiła się reklamacją i o dziwo kontakt bez problemów, wysłałem, naprawili, odesłali. Nawet strzela ;-). Jedna rzecz tylko jak leżał pistol u Chłopaków, to zdechł zawór w magazynku, zdarza się, ale wysłali mi z powrotem z lekko trafionym zaworem, napisałem im co się stało. I tutaj miłe zdziwienie, w przeciwieństwie do "renomowanych i polecanych" serwisów, grzecznie przeprosili, poprosili o późniejsze przypomnienie w razie chęci zamawiania czegokolwiek od nich w jakimkolwiek terminie i jak to ładnie ujęto:

(ciach)podac numer zamowienia, a postaramy sie zmazac ten

niemily obraz(ciach)

Naprawdę bardzo mnie tym ujęli i zmazali już samymi tymi słowami niemiły obraz sytuacji.

Pozdrawiam i oby tak dalej Panowie :).