psipsi Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 witam, mam problem z moją giwera a mianowicie nie dosyć że strzela sam po spuszczeniu zamka to strzela serią tak długo aż skończy mu się gaz... (ja przypuszczam że to wina tego dzyndzelka w korpusie który naciska na ten guzik w magazynku który wpuszcza gaz do tłoka) lecz gdy próbuje zdjąć zamek to dochodzi do 0,5 cm w przód i koniec... mam pistolet parę dni i szkoda mi go wyrzucić... z gory thx ;P Quote
radwan88 Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Sprawidziłeś czy to nie wina zaworu? W r17 lubia zamarzać Quote
0L0 Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Masz pewnie wytartą zapadkę na kurku, która powinna go blokować w napiętej pozycji. Quote
Guest (ID:6452) Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 W brew pozorom wcale nie takiej dużej. Rączka przeładowania taka jak w L96 jest wyjątkowo wygodna i nie wrzyna się w łapę (w przeciwieństwie do ostatnio rozchwytywanego SWD). Podczas gry strzela się na tyle rzadko i na tyle mało się myśli o takich drobiazgach, że przeładowywanie na prawdę nigdy nie jest problemem, chyba że ktoś ma bardzo drobną posturę. Albo przerywacz. Ew po prostu masz chińską replikę gazową które słyną nie z jakości ale z awaryjności. Quote
Marcinek83 Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Masz pewnie wytartą zapadkę na kurku, która powinna go blokować w napiętej pozycji. Albo przerywacz. Ew po prostu masz chińską replikę gazową które słyną nie z jakości ale z awaryjności. w 99% to co Olo napisał. Quote
tkn07 Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 małe OT. ja bym się cieszył gdyby z mojego MEU zrobił mi się auto, np jak ma g18c, albo chociaż brust ( tak się pisze?) :D Quote
Guest (ID:6452) Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 nie cieszył byś się ale skoro tak mówisz... Pilnik i 10 minut roboty. Quote
Rogerx Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Witam, problem mam ten sam co kolega, z tym że prawdopodobna przyczyna mojego problemu jest widoczna na zdjęciu: http://picasaweb.google.pl/lh/photo/6AZjtp...feat=directlink Da się ten element gdzieś kupić (replika jest miesiąc po gwarancji :( )? Ktoś sprzedaje części zamienne do tych chińskich "klocków"? A może będzie pasowało coś z Glocka innej firmy (R17 to chyba podróbka TM, tak chyba wygląda przynajmniej z załączonej instrukcji obsługi)? Albo odwrotnie może da się wykorzystać części tej repliki (np. zamek) do czegoś innego (np. glocka z "plastikowym" zamkiem innej firmy) ? Quote
Recommended Posts