yonikers Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Witam! Szukałem troche na forum i takiego tematu nie znalazłem choć były wypowiedzi co do tegoo problemu nie znalazłem rozwiązania.A wiec gdy jakieś 3 tygodnie temu dotarła do mnie beretka strzelala git ale coś się porobiło.A mianowicie przy ładowaniu tłok podchodzi do góry przez co żle się ładuje(strasznie tnie przy naciąganiu)I w dodatku nie moge załadowac na full maga bo mi kulki wyskakuja po pare i sie muli.Poniżej link do zdjęcia tłoka: http://img407.imageshack.us/i/tok.jpg/ Mam nadzieje ,że zdjęcie wystarczy bo robione komórką i z dużym przyblizeniem ;p Quote
kampfhund Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Nie mam dobrych wieści, to standardowa usterka tego modelu. Tłok jest przytrzymywany (na swoim miejscu) w zamku drobnymi wypustkami. Niestety, często wyłamują się. Dlatego podczas przeładowania tłok wysuwa się do góry, co w efekcie uniemożliwia przeładowanie. Jedyna rada to przytrzymać (ścisnąć) zamek tak aby tłok się nie wysuwał. Próbowałem to naprawić w mojej, przyklejając wewnątrz zamka metalowe prowadnice. Fail - po jakimś czasie odpadły. Quote
Recommended Posts