Chmielu Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Witam! Jakoże lubię oryginalność przymierzam się do zakupu. Miał ktoś może w rękach, strzelał tym? Generalnie wiem, że posiada dość mało fps, ale Marui to też szczelność, hop-up i wiele bajerów jak chociażby ich ostatni GLOCK 3 generacji. Myśle, że nie tylko w CQB może zaskoczyć. Byłbym wdzięczny za wszystkie opinie. Chętnie zakupię jeżeli komuś zalega w szafie. Niestety na forum nie znalazłem nic ciekawego dotychczas;( Dzięki z góry i pozdrawiam! Quote
Chmielu Posted September 13, 2009 Author Report Posted September 13, 2009 Może ktoś chociaż widział go na jakimś zlocie, strzelance w akcji? nie chcę kupić za 1 k kota w worze;).. Dzięki.. Quote
pablo79 Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 Jak ci się podoba, to kupuj. Nie pożałujesz. Mam 3 AEPy od TM, mają preclufy (i to dobre) w stoku. Nie patrz na FPSy, w TM to działa inaczej. Swietna powtarzalność/szczelność/celność. Quote
Chmielu Posted September 17, 2009 Author Report Posted September 17, 2009 Dzięki wielkie, nie mam brzucha do kolan, więc nie ścigam się z fpsami;)... Chyba kupię stając się zapewne jednym z nielicznych posiadaczy... dzięki! Quote
Recommended Posts