Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

:mrgreen:

1

Poza tym, mógłbyś być bardziej ambitny i poszukać sam, lub zerknąć chociażby tu

i G36 JG nie zalicza się do 'Tanich replik'

:wink:

PS: i tak żeby nie było, jako że robię już spację po interpunkcji :-F , mogę Cię pouczyć : zdanie zaczynaj z dużej litery oraz rób kreski i haczyki ;-)

Edited by Ricardo
  • 1 month later...
Posted

Grzechotnik od kiedy jesteś modem żeby pisać takie rzeczy co? Sam sobie zrób 600fps i najlepiej przetestuj na sobie i skończ wreszcie szykanować nowicjuszy bo obiecuję Ci że będę Ci się śnił po nocach.

Kolego Juras

Proszę, w tym temacie coś napisałem co może Ciebie naprowadzić na właściwy trop http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=70562

Gdybyś jednak dalej nie wiedział co i jak? Spróbuj użyć opcji szukaj, trochę lektury będzie ale to powinno Ci pomóc.

Posted

Marcinek, czy z Tobą jest coś nie teges? Odpowiadasz już w drugim temacie, miesiąc po odpowiedzi... Jakby ktoś miał jeszcze problem zapytał by w tym temacie, a moja opinia jest taka:

Serwis replik Elektrycznych oraz gazowych, pomogę również zdalnie. Pytania PW.

Odkąd jest ta zgoda WMASG jest Cię wszędzie w każdym temacie o tuningu, nawet jeśli temat "skończył swój żywot ileś kroć czasu". Nie chcę nikogo tym obrazić [szczególnie Marcinek83], więc proszę tego nie brać do siebie i przepraszam za OT.

Pozdrawiam serdecznie,

Marcin

Posted

Miesiąc, rok nieważne! te tematy czytają też ludzie którzy maja podobny problem. A jest mnie wszędzie, zawsze było, lecz to co piszę trafia w sedno i jest oparte merytorycznie więc problemu nie ma.

Posted

Jakoś wcześniej Ci to nie przeszkadzało, ani nie wpadłeś na to żeby tak sobie pomagać....

Jak się rzadko z Grzechotnikiem zgadzam, jak dostałeś zgodę na mienie w stopce i reklamowanie siebie, to nagle "niewidzialną czarną ręką" się zrobiłeś.

Sorry za off`a, przyjmę nawet bana za to na klatę ;-).

Posted

Żeby się nie tłumaczyć, nie da się, zlikwidowali ogólne techniczne podzielili na dwa pod fora, dobry pomysł, czas zajrzeć co gdzie indziej piszą.

Nawiasem, młodzi, nowi użytkownicy forum często i gęsto skarżą się na to że przy zadaniu pytania na które odpowiedź jest oczywista ) dla nas ) są wyśmiewani i traktowani z góry, wkurza mnie to a nie jestem osobą która biernie się przygląda i nie bo jakieś zezwolenie dostałem na umieszczenie czegoś pod każdy moim postem, tylko z racji "eksploracji" pod for ;)

Następne dziwne uwagi proszę na PW a moda o wywalenie tego OT.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...