Bartess Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 (edited) Witam Nie wiem czy ktoś zna ten sklep, ja poznałem go dopiero niedawno i chciałbym podzielić się uwagami. Potrzebowałem dużej bluzy w marpacie rozm XXL do uszycia pokrowca na hełm. Nie chciałem płacić w Warszawskich demobilach 90 czy 100zł za bluzę na pocięcie. Skontaktował się ze mną Paweł - właściciel sklepu i zaoferował mi bardzo, bardzo, bardzo dobrą cenę (oczywiście za nówkę sztukę) :) Dlatego też polecam osobę i sklep Pawła - jeżeli potrzebujecie jakiegokolwiek ubioru szytego przez Helikon to piszcie do niego przez wmasg. Załatwi ciuchy (może nawet ładownice itd) w dwa dni i zapłacicie na pewno taniej niż w innych sklepach. Zamówione ciuchy można odebrać osobiście np. pod klubem Stodoła w Warszawie, sklepie stacjonarnym w Opaczy koło Konstancina lub gdzieś w Konstancinie. ksywka xender Oczywiście sklep sprzedaje też inne artykuły takie jak fajerwerki/petardy itd - ale to już lepiej kupować przez główną stronę sklepu. Niech Was nie zmylą puste pozycje na stronie sklepu w kategorii "ubiór i akcesoria wojskowe" - Paweł sprowadzi ciuchy specjalnie dla Was na zamówienie. Wy wysyłacie linki na PW przez wmasg i umawiacie się na odbiór. Edited September 2, 2009 by Regdorn Quote
xender Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Witam wszystkich Skoro już zostałem zareklamowany ( oczywiści dziękuję bardzo za pochlebną opinię ) to może napisze parę słów o sobie. Prowadzę malutką firmę która zajmuje się sprzedażą fajerwerków i odzieży. Fajerwerki tylko firmy TROPIC. Odzież wojskowa w przeważającej większości HELIKON ( chociaż jest też troszkę Texar`a MFH i oczywiście Alpha Industries) Oprócz odzież mam tez troszkę osprzętu - ładownice, plecaki, pałatki saperki, noże, krzesiwa, menażki i ogólnie dużo dużo więcej. Marginalnie mam też czasami troszeczkę demobilu. Większość towaru jest na miejscu ale ... nie wszystko bo mój "mikro-sklepik" tak został nazwany przez klienta i już tak się przyjęło :D - nie jest w stanie wszystkiego pomieścić. Wszystkiego dowiecie się na www.taniefajerwerki.pl . Nie ma tam 1/4 asortymentu odzieży więc warto pytać via e-mail lub telefonicznie. Oczywiście dla kolegów z WMASG.pl ... taniej ;-) Zapraszam serdecznie Paweł (xender) Quote
lawa Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Dołączam się do pozytywnej opinii o sklepie Taniefajerwerki.pl Zamówiłem trochę petard, dostałem odpowiednią zniżke, przetestowaliśmy trochę huków i jestem bardzo zadowolony z jakości zakupionego towaru. Jeżeli nie macie za dużo czasu na latanie po sklepach, a potrzebujecie szybko sprzętu do zabawy to dzwońcie do Pawła, a napewno się dogadacie. Pozdr. Quote
Recommended Posts