Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

YOOOOO!!!

Maniacy POMOCY!!!! :cry: Jak rozłożyć USP od TM z HU z serii High Grade??

Proszę pomóżcie!!! :!: Z góry dzięki :)

[ Dodano: 29 Cze 2006 21:31 ]

Wiem tylko tyle że robi się to prosto ale kompletnie nie wiem jak bo poluzowała mi się lufa i muszę ją przytwierdzić heh czy jakoś tak :D Bez komentarza.

Posted

Banał,po lewej stronie pistoletu masz bezpiecznik i w bliżej końca lufy jest drugi bezpiecznik,atrapa.Przesuwasz go na pozycje górną i wybijasz lekko śrubokrętem od strony prawej.A potem wysuwasz zamek razem ze wszystkimi bebechami :)

Zagmatwane,ale działa.

Pozdro,

Matos.

• 2 weeks later...
Posted
Rozkładanie Cyber Gun Smith & Wesson M3000 z kolbą:

Najpierw odkręcamy boczne szyny' date=' po 2 śrubki każda i odkładamy, żeby nie pogubić.

Później najlepiej odkręćić cały panel z szyną główną.

By zdjąć kolbę odkręcamy 2 śrubki, które trzymają się w 2giej strony na zakrętkach (są w miejscu gdzie się trzyma replike).

Teraz najlepiej odkręcić wszystkie pozostałe śrubki.

Dalej odkręcamy ten plastik który znajduje się przed czółeniem, ściamy go wraz z przednim mocowaniem paska i kawałkiem sprężyny.

Teraz odkręcamy rurę po której przesuwa się czółenko (poprostu kręcimy, jest na gwincie).

Następnie ściągnamy lufe zewnętrzną, jest poprostu wciśnięta, więc na przemian lekko w lewo, lekko w prawo kręcąc ścągamy.

Odkręcamy ostatnią śrubkę, która kryła się pod lufą zewnętrzną, i już możemy rozłożyć body, teraz najlepiej niczego nie zgubić, budowa jest w sumie prosta.

(Jak ktoś chce ściągnąc jeszcze czółenko to jest ono przymocowane małą śrubka do pręta, popychającego tłok)[/quote']

Moglbys to bardziej wyjasnic?? szczegolnie od momentu

cyt: ,,Następnie ściągnamy lufe zewnętrzną, jest poprostu wciśnięta, więc na przemian lekko w lewo, lekko w prawo kręcąc ścągamy.

Odkręcamy ostatnią śrubkę, która kryła się pod lufą zewnętrzną, i już możemy rozłożyć body, teraz najlepiej niczego nie zgubić, budowa jest w sumie prosta.,, gdzie ty tam widzisz jakas srubke pod lufa zewnetrzna?? i jak ty to na lewo na prawo bo ja jakos krece krece i gowno to daje moze jakies fotki dokladniejszy opis bo ten to mozna...

Posted

Łatwe. Jak masz śrubokręt (napewno masz :) ) to go wkładasz pomiędzy koniec tej lufy (zewn.) przy body i nim "wiercisz". Jeszcze jedno! Prowadnica czółenka musi być już ściągnięta.

Posted

To jakbys byl taki uprzejmy ,wytlumacz mi jeszcze jak rozlozyc kolbe na pol tzn bo chce pogrzebac w srodku a cos stopka nie chce wyjsc wszytkie srubki odkrecilem! wiec raczej chodzi o to czy przypadkiem na chama trzeba jakos to wyczepic ?? zeby kolba na pol sie rozeszla bo najwyrazniej stopka przeszkadz. HELP

P.S z gory thx :P

Posted

Witam!

Ostatnio jak rozkładałem swojego COLTA XM177E2 [TM] to zgubiłem sprężynkę od spustu, czy wie ktoś gdzie taką można dostać??

Posted

Witam, mam problem ze zlożeniem shota M47A DE, niech ktoś da foty każdej części w środku, jak powinna być poprawnie włożona, i opisy mile widziane, bo jak go rozłożyłem, to mi sie wszystko wysypało :/

Edit:

Tu są foty, ale marnej jakości bo mam kiepski aparat...

http://aquilasoldiers.cba.pl/Nowy%20folder.rar

Edit:

Aha i ten przycisk do zabezpieczania luzno mi lata, jak zloze jakos to plastikowe pudlo, i jak wystaje w lewo to jest odbezpieczony (czylli na odwrót niż normalnie)...

Posted

spooko znalazłem kilka tematów o tym, skręciłem go - strzelał, ale zostało mi kilka części i przycisk do zabezpieczania mi lata... o tym juz na forum nie znalazłem...

Posted

C-bOoL to proste, tylko koniec kolby (taki gumowany plastik) jest przyklejony. Są tam 2 śrubki z tyłu. Odkręć je i musisz np. "śrubokrętem" podłożyć i oddzielić stopkę od kolby. I pod nią (stopką) są jeszcze 2 śrubki. Odkręcasz i otwierasz.

Posted

Witam!

Mam prośbę: mogłby ktoś napisać jak się rozkłada M16A1 od CG? Czy da się go rozłożyć w ten sam sposób co XM177 też od CG? Bardzo proszę o pomoc bo muszę go przesmarować a nie chcę go rozkładać na własną rękę. Z góry dzięki!

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Posted

Gwóźdź, młotek, walisz i po sprawie. Nie bój się. Ja już tak 3 Walthery rozłożyłem :lol: . Jak nie chcesz go porysować to se coś podkładasz (np. tekturkę)

• 3 weeks later...
Posted

Witam.

Bardzo potrzebuję fotek wnętrza CZ.Scorpiona vz 61 z TM. Rozłożyłem skubańca, ale coś jest nie tak z magazynkiem - wcześniej wchodził bez problemowo, teraz nie chce wejść wcale. Gdy wkładam go "na hama" nie podaje kulek. Wydaje mi się, że coś nie tak jest z tym "pobieraczem" kulek.

Posted

czy ktos posiada jakies zdjecia mechanizmu wewnwtrzenge Desert Eagle UHC? rozkrecilem go bo dostalo sie tam troche piasku a teraz za nic w swiecie nie moge go zlozyc...proche o pomoc :?

• 2 weeks later...
Posted

witam mam problem z TAURUSEM PT92 UHC chodzi o to, ze zamek nie wraca mi do konca musze go dopychac nie wiem w czym jest wina powiedzcie mi czy mam go rozebrac i nasmarowac ?jezeli tak to z gory prosze o krotka instrukcje rozebrania go... chyba ze to wina czegos innego.

• 4 weeks later...