Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam problem z rozłożeniem zamka. Posiadam Colta Delta Elite z serii HPA CG i za Chiny nie umię rozłożyć w nim zamka! Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś mógłby mi napisać (a najlepiej zobrazować) jak sie rozkłada Benelli M3 Tokyo Marui (zacięła mi się kulka i nie mogę zwolnić czółenka)???

• 4 weeks later...
Posted

a jak złożyc berette 92f marui bo przed chwilą rozłożyłem i teraz z złożyć nie mogę!!! Nie mogę nałożyć zamka razem z bebechami !!! Pytanie może wydawać się banalne ale na serio nie mogę!!! :|

Posted

Ja miałem tylko Glocki gazowe w łapkach, wiec innych pistoletów nie potrafie za bardzo składać woody maciek :? . Ale najprawdopodobniej sprawdź czy dobrze zamocowałeś sprężynę tłoka (czy nie jest blokowana itp.) i prowadnicę zamka- może pomorze. Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ZAP z czym masz konkretnie problem ? bo ta mp5 jest bardzoo latwa w rozkladaniu i skladaniu, jak bardzo chcesz postaram sie foty zrobic :P :lol:

Posted

macber zeby zdjac zamek w P99 trzeba:

1.odciagnac zamek

2.wyjac ten kawalek plastiku (przynajmniej u mnie to plastik) na tylnej sciance zamka

3.wybic bolec (ten zupelnie po lewej na twoim obrazku) gwozdzik + mlotek...smialo

4.odciagnac na dol to cos przed spustem miedzy dwoma bolcami.

Teraz tylko zwalniasz zamek i "wuala" gotowe.

(pewnie juz dawno wyszperales na forum jak to zrobic...)

Posted

MAM PROźBE DO KAżDEJ OSOBY KTóRA WIE JAK TO ZROBIć!

PROSZę O INSTRUKCJę JAK ROZłOżYć TAURUSA PT92 CHROM

BARDZO PROSZE O POMOC JESTEM ZIELONY I POCZONTKUJąCY

Posted

o rany ja poprostu się martwie, ponieważ musze rozłożyć broń! prosze!:(

Niech ktos napisze jak to się robi.

jak rozłożyć Taurusa PT92 :?: :?:

Posted

Fotorozkład H&K USP Compact STTI

Na "sprężynach" było to pytanie a że mam to coś i cyfrzaka, więc postanowiłem to zrobić:

p10005908rd.th.jpg

p10005911qt.th.jpg

p10005924uz.th.jpg

p10005937up.th.jpg

p10005947rb.th.jpg

p10005959uq.th.jpg

p10005964ks.th.jpg

Aby wyjąć z zamka lufę, należy w tłok włożyć śrubokręt i delikatnie przesunąć w dół. Reszta sama się rozkłada.

Posted
WIE KTOŚ MOZE JAK ROZŁOŻYĆ MP5 SD3 ZZ FIRMY UHC??? Byłbym bardzo wdzięczny z OBRAZKAMI. Z góry DIZĘKS!!

Słuchaj mógłbys wyłączyc Caps Lock ?!?! Bo nikt ci nie pomoze jak bedziesz na niego krzyczał.

Posted

( sorki za capsa na początek) I teraz tak chciałbym mieć zdjecia rozłożonych 2 replik. Pierwasza to Mp5sd3 z UHC. A druga to M15 A4 z CA. OBie sprężynowe. Będe bardzo wdizęczny.DZIĘKI :język2: :luzik:

Posted

Proszę o napisanie jak rozłożyć broń Taurusa PT92 chrom (z fotkaimi lub bez.)

Pozdrawiam!

[ Dodano: 21 Cze 2006 22:17 ]

JUż NIE TRZEBA!