Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Interesuje mnie sprawa kamizelki. Poszukuje informacji o kamizelce przystosowanej lub takiej, do której pasują magazynki od mp5.

Co polecacie? I w co warto zainwestować.

Przejrzałem forum, ale nie znalazłem żadnych konkretów.

pLuTi

Posted
Interesuje mnie sprawa kamizelki. Poszukuje informacji o kamizelce przystosowanej lub takiej, do której pasują magazynki od mp5.  

Co polecacie? I w co warto zainwestować.

Przejrzałem forum, ale nie znalazłem żadnych konkretów.

pLuTi

Magi od MP 5 wchodza do wielu ladownic, zasadniczo wszystko co jest na M16 bedzie pasowac do mp5 (np. lbv), z tym ze tam gdzie miesci sie jeden magazynek od m16 zmiescisz dwa od mp5. Po probuj, po przymierzaj a bedzie dobrze.

Jak chcesz jakiegos customa to polecam siebie, ale mam odlegle terminy na szycie (sierpien) gdyz juz mam pelno zamowien. Ale bys nie zalowal.

Posted

generalnie wszystkie kamizelki z ładownicami do magów m16 dadzą radę - przelicznik masz 2 magi do mp-5 = 1 mag do m16

ze swojej strony polecam Orkana - solidnie (pozdro Kapral), dobrze , no i najważniejsze koleś się zna ;)

załatwiłem że np. jego ładownicy na naboje do 12 używa koleś ze SPAT-u (tajemnica z jakiego ;)) no i najnowsza wiadomość- Orkana oporządzenie poleci na 3 zmianę do Iraq (pod warunkiem ,że zrobi kaburę na p-83 na kamizelce (jak tylko będą fotki to udostępnię)

Posted

Ja jestem w szoku, że ktoś nie nosi kamizelek Orkana :P

Jeżeli tak jest to musi sobie zamówić szybciutko.

U nas zaraza Orkanowymi kamizelkami w Toronto szerzy się jak dżuma. Orkanowi już igły się wszystkie połamały z wrażenia jak dostaje kolejne zamówienia - coraz bardziej hurtowe :D

Polecam. Wygodne, wytrzymałe, praktyczne i co tam jeszcze se człowiek wymyśli. Jeżeli szycie.friko.pl kiedyś Orkanowi dorówna to raczej w dość odległej perspektywie. Używam produktów obu "firm".

PA.

Posted
Generalnie... to sie przywalacie do tego jak ktos pisze np. ze cos napisal ghosts a nie zjawa... a tutaj nikt nie zauwaza, ze koelga to Apogeumus a nie Orkan... eh...

Zwracalem uwage gawiedzi na to juz kilkakrotnie ale uparli sie ;)

Posted
Zamiast się zawstydzać dokończyłbyś stronke i zmienil serwer ;) Limity mnie dobijają a potrzebuje te wieksze foty kamizeli zrobionej ze snajpera.

Spokojnie, już niedługo premiera nowej strony, cierpliwości. Tym razem zrobi ją fachowiec, a nie ja.

Posted
Generalnie... to sie przywalacie do tego jak ktos pisze np. ze cos napisal ghosts a nie zjawa... a tutaj nikt nie zauwaza, ze koelga to Apogeumus a nie Orkan... eh...

A ja zawsze mówiłem/pisałem Apogeumus ale ostatnio łatwiej mi przychodzi Orkan. Nie sądzę, żebyś miał mi za złe Orkan :P

Posted

A ja zawsze mówiłem/pisałem Apogeumus ale ostatnio łatwiej mi przychodzi Orkan. Nie sądzę, żebyś miał mi za złe Orkan :P

Skądże, mi też ostatnio łatwiej pisać Orkan :wink:

• 3 weeks later...
Posted

witam.

ja używam kamizelki identycznej jak CBŚ, Policja, Inspekcja Celna, SG, UOPdawny i pasują. Tam jest przystsowane do wszystkich PMów...no...może poza P90 ale też pewnie się zmieści:)

pozdro, RAsh

Posted
witam.

ja używam kamizelki identycznej jak CBŚ, Policja, Inspekcja Celna, SG, UOPdawny i pasują. Tam jest przystsowane do wszystkich PMów...no...może poza P90 ale też pewnie się zmieści:)

pozdro, RAsh

moze masz jakies zdjecia? oni uzywaja wielu mopdeli :wink: