Kanter92 Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 (edited) Mam pytanie czy ktoś wie jak można wzmocnić mechanizm spustowy w tej replice ?? Chodzi mi o ten zatrzask blokujący tłok po naciągnięciu sprężyny . mój SWD ma przebieg jakiś 800-900 kulek i zatrzask się starł o jakieś 1-1,5 mm , jeszcze sporo mu brakuje żeby przestał łapać tłok ale chciałbym jakoś wzmocnić tą część . Bo jak na razie nie widziałem nigdzie części zamiennych a jeśli nawet są to nie wiem gdzie szukać :-F Ps. jeśli taki temat już istnieje to sorry nie znalazłem nigdzie :-F Edited August 6, 2009 by Kanter92 Quote
sniper_tarzan Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Pozostaje Ci dorobić tą część ze stali. Pogadaj z jakim ślusarzem albo napisz do pewnej firmy z Gołdap to może dorobią ;-) Pozdrawiam Quote
Dizzy Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 On sie ściera do pewnego momentu i przestaje, to normalne. Quote
Recommended Posts