Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Gwarancja rozruchowa jest ;) Chyba na 10 czy 7 dni. Jak nie masz wprawy to nie rozbieraj. Krakmani robią tam jakiś przegląd zerowy, tak więc jako tako wszystko powinno być nasmarowane.

Pozdrawiam serdecznie,

grzechotnik

Posted

Strzela?

Nie dotykaj, nie rozbieraj, nie smaruj, dobre kulki i strzelaj.

Wejdź sobie w temat o tej replice i poczytaj trochę, to nie będziesz miał dylematów.

Posted

ok. Wlałem do lufy oleju maszynowego troche wycieka otworem magazynka ale posmarowal tloczek z bębenkiem , Dobrze zrobilem ?

Troche wycieka ale to kwestia czasu.

Posted

ok. Wlałem do lufy oleju maszynowego troche wycieka otworem magazynka ale posmarowal tloczek z bębenkiem , Dobrze zrobilem ?

Troche wycieka ale to kwestia czasu.

Tu masz odpowiedz dlaczego tak się dzieje, a po drugie było mówione że 0.20 są za lekkie.

Posted

Jakim bębenkiem :F ??

Jezu coś ty zrobił człowieku, weź to wyczyść jak najszybciej, bo strzela jak strzela, echh co za ludzie.

No i kulki 0,25g G&G kupuj ;)

Pozdrawiam serdecznie,

grzechotnik

Posted

Chodzi o wyczyszczenie lufy, gumki i komory... żeby kulki podkręcał i syf się w lufie nie zbierał...

Wycior ze szmatką bawełnianą i hop-up na min.

Pozdrawiam serdecznie,

grzechotnik

Posted

oK. Juz złożyłem guna. Nasmarowalem bębenek bo tam była tytlko oliwka , którą tam wlałem ..... Wytarłem wszytstko i lekko dałem smaru. Chodzi jak ta lala. Hop up podkręca kolki 0.2 tak, że lecą do góry. Za wszelką pomoc i sugestie z góry dziękure. Pozdrawiam.

Temat można zamknąc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...