Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie. Co ile należałoby wymienić gumkę hopup? Osobiście posiadam silikon systemę z przelotem około 20k, i zastanawiam się czy nie nadszedł czas zakupić nowej. Pozdrówki.

Posted

Wszystko zalezy od mocy repliki i jej przebiegu. Ja przy 450 fps zmieniam co okolo 15 tysiecy. Niby dalej podkreca, ale juz sie pojawiaja pekniecia na niej i co ktora kulka leci dziwacznie...

Posted

Hmm ja mam pistolet gazowy jeden z tańszych

dziś wystrzelałem jakieś 15 magazynków 2 razy właśnie strzeliły mi 2 kulki po prostu wcześniejszy strzał jakoś nie zadziałał a pistolet jest w sumie nowy. Nie wiem jak zobaczyć tą gumkę (nie ma Blow-Backa)

Jak myślicie gumka HU może być uszkodzona

• 3 weeks later...
Posted

Ja mam silikon Systemy, który siedzi już w trzeciej replice, na karku ma ok. 60 - 70 tyś przebiegu i nadal dobrze kręci.

Najpierw katowana była na 360 fps'ach, w drugiej replice na ok. 400 no i teraz 420 fps'ów ;-)

Posted

Zazdroszczę u mnie przy 430 to jest max 30-35 tys. (dystanser H) i przestaje kręcić (zawsze sprawdzam czy nie jest obrzygana smarem), ale te 30-35 tys. to rok strzelania więc raz na rok się szarpnę.