zabol90d Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Witam szukam beretty od TM niestety sprawdzałem w paru sklepach i są niedostępne co powiedzie o tym modelu http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=528 ?? chyba że macie gdzieś od TM pozdro
grzechotnik Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Możesz brać tą Berettę, albo poczekać na TMa... I w dziale II klasa albo porównanie modeli powinno być ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik
Vetius Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Wczoraj kumplowi przyszła ta UHC. Dziś ją do mnie przyniósł i strzelaliśmy moją H.P.A i jego Uhc. Ogólnie na zdjęciach w necie mało widać. Zamek ma całkiem inny kolor od reszty (bardziej matowy). W berettcie uhc jest otwór w zamku i podczas naciągania widać tłok oraz kulkę jak wychodzi z magazynka. W modelu HPA zamek jest zrobiony jako jedna część. Plastik w Uhc wydaje się trochę gorszy niż w HPA. Dość dobrze widać łączenie połówek. Plastikowa lufa zewnętrzna, zaś w HPA metalowa. Osiągi są dość podobne, u mnie może celność lekko spadła. Może kwestia zużycia. Moja berettka ma 2 lata. Ogólnie pomimo wad berettka UHC nawet mi się spodobała.
Recommended Posts