Dogtag Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Miał ktoś z nimi do czynienia? Jak z kompatybilnością do różnych karabinków? Jak z jakością wykonania? link do magów na SS: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5375 Quote
baum Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 to już nie lepiej zainwestwać trochę więcej i kupić metalowy? Quote
Gogin Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Dogtag się pyta o te magazynki Ares'a - nie prosi o rady nic nie wnoszące do tematu "kup se metalowe"... Proszę moda o wywalenie posta mojego i tego wyżej, z góry dziękuję. Quote
Dogtag Posted July 20, 2009 Author Report Posted July 20, 2009 Szanowny panie Baum, czy ja napisałem że chce je kupić? po prostu dostrzegłem je w SS i mnie zaciekawiły, bo są pojemniejsze od standardowych low'ów, a jednocześnie tańsze. Dzięki Gogin za interwencje, ale jestem na tyle dużym chłopcem że sobie poradzę z jakimś offtopowcem. Post do usunięcia. Co do tematu to rozumiem że nikt nie miał żadnych doświadczeń z ww. magami? Quote
karol Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 No właśnie. Przydałaby się jakaś informacja dot. tych magazynków. Może ktoś już próbował wsadzić je do G&P M4? ^^ Pozdrawiam, Karol Quote
Cichy-18D- Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Sprawdzalem wersje m16 i L-85 ARESa - na moim G&P m4 nie dzialaja - magazynek podaje kulke raz na 3-4 strzaly - single mod, na auto wprawdzie dziala ale musisz ciagle dociskac magazynek do gniazda - taka sama sytuacja z CA i TM. NIE POLECAM Quote
Puloman Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 No to odświeżę temat ;). Mam je do emki specna arms. 4 sztuki. Używam kulek G&G jutro idą na przestrzelanie. Nie smarowałem. Do magów wchodzi około 85. W jednym weszło mi 81 w kolejnym 86, a w trzecim 91. Magazynki tanie ;) (na azteko za 18zł sztuka). Latają w gnieździe. Na dole nie ma żadnej śruby jest tylko imitacja :P. Quote
Puloman Posted June 14, 2014 Report Posted June 14, 2014 @Obi one same się rozłażą? Czy trzeba trochę siły użyć? Quote
Puloman Posted June 14, 2014 Report Posted June 14, 2014 o.o u mnie na przykład nie ma tego problemu. Jeszcze. Zobaczymy w praniu. Quote
deldamian Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 A używał ktoś real cap Aresa do Boyu ( w moim przypadku rk-10s )? Jak się sprawdzają? Quote
Puloman Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5378 chodzi Ci o te? Quote
deldamian Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Tak, o tych myślałem. Planuje zakup kilku midcapów Boyi i przy okazji wziąłbym parę Aresów. Choć nie wiem czy warto. Quote
goroth Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Używałem Mid-ów Aresa w moim RK-02. Podawały dobrze, tyle że po pewnym czasie zaczęły skrzypieć przy ściskaniu. Lepiej trochę dołożyć i kupić jakieś bardziej trwałe magazynki. Quote
MiszaWołodja Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 dzwine , ja mam emkę od G&P i podają naprawdę elegancko , nie smarowałem , nic sie nie rozłazi , dałem tylko paski z taśmy izolacyjnej żeby sztywniej siedzały w gnieździe i cacy. Jak dla mnie są naprawde spoko , planuje kupić jeszcze 3 takie ;) Quote
Recommended Posts