Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam replikę M4A1 Dboys i mam problem z baterią.(bateria to 8.4V 1100 mAh) Bateria nie trzyma za długo przez co nie wiem kiedy mi się wyczerpie a nie chcę za często ładować i dlatego bateria zacina mi sprężynę w mojej replice. I dlatego nie chcę już uszkadzać przez tą batkę zębatek i kupię nową, ale jaką byście mi proponowali?Zależy mi na tym żeby długo trzymała i nie psuła repliki. Będę wdzięczny za pomoc.

Posted

musisz najpierw uformowac ogniwa. nietrzyma za długo czyli ile ? ile kulek wytrzeliwujesz na jednej batce naładowanej pod korek ?

najlepiej zrobic batkę z ogniw sanyo ni-cd kr 1700AU lub AE

Posted

musisz najpierw uformowac ogniwa. nietrzyma za długo czyli ile ? ile kulek wytrzeliwujesz na jednej batce naładowanej pod korek ?

najlepiej zrobic batkę z ogniw sanyo ni-cd kr 1700AU lub AE

Mój kuzyn ma dokładnie taką samą replikę jak ja i mu ta bateria raz po 4h ładownia zacięła sprężynę po 2 naciśnięciach spustu na semi i kolega z lepszą batką musiał mu odblokować. Trzyma w zależności od tego ile strzelam. Np. wczoraj ładowałem ją 5,5h i już strzeliłem 3-4 razy na semi i musiałem jechać na auto bo była słaba. Proszę was tylko o to żebyście doradzili mi jaka batka będzie najlepsza do mojej repliki. Kolega mi mówił że najlepsze będą markowe(Firefox, G&P itp.) .

Posted

Kolega mi mówił że najlepsze będą markowe(Firefox, G&P itp.) .

bateria G&P to gówno. frajer fox też nie nalezy do super baterii. radzę złożyć coś na sanyo np. kr1700AU 9,6v zmienic kable i wtyki i masz ROF piekny.

Posted

Chyba tak zrobię, ale mój kolega ma Ak-47 z BOYI i miał taki sam problem jak ja. Kupił batkę 8,4 V 2000 (coś) mAh i batka elegancka. Trzyma około 3 tyg. i nie zacina sprężyny. To nie wiem już czy G&P czy Sanyo...