kuczy Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 witam dostałem od kolegi batke fayerfoxa 8,4v 1500mAh ale jest problem bo sformatowałem ją i naładowałem ładowarką standardowo dołączaną do repliki Teraz gdy ładowała się jakieś 12h podłączam ją do repliki i bonus jakieś 4 sekundy replika działa normalnie potem słabnie i przestaje się odzywać, na innej batce replika działa bez zarzutu. nie wiem co jest :wink: Quote
Gogin Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 (edited) TRZECI TEMAT W TYM SAMYM DZIALE O TYM SAMYM, PRAKTYCZNIE JEDEN OBOK DRUGIEGO. DOSTAŁEŚ ODE MNIE ODPOWIEDŹ I OD INNYCH UŻYTKOWNIKÓW. Zgiń przepadnij niech cię pochłoną ognie piekielne :wink:... PS. Dla pocieszenia przypomnę jak w tamtej odpowiedzi - nie zapomnij oddać kasy koledze za akumulator, który mu zepsułeś. Formowanie żarówką i chińskim prostownikiem nie zawsze wychodzi - niestety w tym świecie musimy ponosić odpowiedzialność za swojej czyny. Edited June 27, 2009 by Gogin Quote
AdiBrody_B-52 Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 I kolejna, bateria załatwiona, żaróweczką :P Oszczędność i dobra kalkulacja przede wszystkim. Zamiast kupić porządną ładowarkę i nie kombinować, teraz trzeba kupić baterię za tyle samo co kosztowałaby ładowarka. Wnioski nasuwają się same :P Pzdr. PS: Ja swoją baterię stick załatwiłem używając jej jako bateria do zdalnie sterowanej motorówki (widocznie za bardzo ją rozładowywało :P). I też ładowałem chińską ładowarką. Quote
Recommended Posts