BD_Rash Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 siema! czy możecie powiedzieć mi coś na temat tego guna? planuje zakup w lipcu i zbieram opinie? miał ktoś styczność z ta bronią? jakieś spostrzeżenia, uwagi do UZI?? on jest na machinegun.pl w dziale wiadomo jakim(elektryki) hihi...na samym dole strony. dzięki za wasze opinie i uwagi. są mi bardzo potrzebne! Quote
Hargin Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 1. marne skupienie - rozrzut ok. 30-40cm na 15-20m - dodaje klimatu jako pistolet maszynowy, utrudnia celowanie, 2. nowa wersja gerboxa dzieki swej konstrukcji wywoluje delikatny blow-back - sympatyczny efekt 3. sprawia wrazenie metalowego i ciezkiego 4. musi sie podobac - imo za maly na bron glowna, za duzy na boczna :) ale klimat jest 1 klasa. 5. male szanse doczepienia jakiegokolwiek wyposazenia Quote
BD_Rash Posted May 23, 2004 Author Report Posted May 23, 2004 dzięki za tak oszałamiającą ilość porad i odpowiedzi. Już zdecydowałem sie na m15a1 rifle:] Quote
Baykos Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 (edited) Odkopuję temat, ponieważ niedawno przeglądałem WGC i wpadło mi w oko, a nigdy wcześniej go nie widziałem. http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...at_Marui%20AEGs Stad moje pytanie, jeśli jest jakiś użytkownik/ użytkownicy w/w lub ktoś posiada info proszę o odpowiedź. Czy trwałość tego UZI jest na tak wysokim poziomie jak AEGów od TM? Czy są części zamienne do tego GB oraz opcja dokupienia magazynka zapasowego. Jaki jest jego zasięg ? Dziękuję Edited January 18, 2008 by Bajkos Quote
SoP-PeL Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 poszukaj flow-chartów montażowych tej repliki. Są na pewno na necie kiedyś je oglądałem. Z nich wynika że prowadnicą sprężyny jest cylinder :] ale to nie tylko takie "smaczki" :) Quote
Hargin Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 ze trzy lata temu zlamalem mechanizm spustowy - do dzis UZI lezy w pudelku Quote
poldeck Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Eeee... w jaki sposób "złamałeś"? Quote
ross154 Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Bardzo fajna replika. Niestety z częściami może być problem. Quote
Recommended Posts