Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Miałem na stanie X3200 i v.2 radeckiego, dawały identyczne wyniki.Zostawiłem w domu Radeckiego,zdecydowanie łatwiej się chronuje na nim , niż wtykając lufę w dziurkę:).

Edited by Garnek
  • 3 months later...
Posted (edited)

Witam

gdzie dorwac chrono radecka ? Pisalem do niego na PW ale poki co brak odpowiedzi. Dzwonilem na numer podany na chrono.lmbr.pl i koles mowil ze to pomylka :o. (ze, tam nie mozna zamowic-o ile dobrze zrozumialem).

Edited by songoku
Posted (edited)

Mam chrono laylax :/ uszkodzone. Podczas załączania zasilania pokazuje mi tylko Literkę E bez górnej kreski. Ktoś coś wie? Do tego dolny microswitch nie działa.

Edited by Puloman
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Podpinam się pod post powyżej. Mój XCoretech 3000 nie wytrzymał presji kulki, która gdzieś się zabłąkała do środka..i albo sam go naprawię (prawdopodobnie diody pomiarowe uszkodzone) albo kupię tego stalowego z aukcji.

• 1 year later...
Posted

A sporo o nim swego czasu było pisane, wystarczy wpisać UFC w takim magicznym okienku na samym dole strony "przeszukaj temat" i będziesz miał ze 20 postów o tym.

Ja bym robił sam - są schematy na forum, lub odkupił egzemplarz od chłopaczka który w tym temacie aktywny jest. Koszt takiego chrona to 100-120zet, a hula lepiej niż guarder, madbull, ufc czy inny shit.

Ewentualnie do Radeckiego uderzyć można, ale nie wiem czy teraz składa.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Czy ktoś używa i poleca chronograf Element e1000? Czy raczej sobie odpuścić?

Zależy mi na małym prostym chrono do użytku "domowego". Dobrze by oczywiście było, żeby wyniki nie były z "kosmosu" :)

Poszperałem troszkę w internecie i pooglądałem filmiki - opinie dosyć pozytywne, ale dobrze byłoby kogoś zapytać kto miał stryczność.

Edited by Foton
Posted

Czy ktoś używa i poleca chronograf Element e1000? Czy raczej sobie odpuścić?

Zależy mi na małym prostym chrono do użytku "domowego". Dobrze by oczywiście było, żeby wyniki nie były z "kosmosu" :)

Poszperałem troszkę w internecie i pooglądałem filmiki - opinie dosyć pozytywne, ale dobrze byłoby kogoś zapytać kto miał stryczność.

Osobiście używam od ponad 2 lat i nie miałem z nim żadnych problemów. W porównaniu do innych wskazuje fps poprawnie.

Posted

Osobiście używam od ponad 2 lat i nie miałem z nim żadnych problemów. W porównaniu do innych wskazuje fps poprawnie.

Dziękuję. Chyba zdecyduję się nabyć :)

Posted

Używałem ostatnio Chrono R2A i mogę szczerze polecić. Poaje dużo danych, liczy statystki zliczonych strzałów i factor IPSC :)

Dla mnie problemem było, że inne chrona nie widziały zielonych pocisków, w tym nie było najmniejszych problemów.

• 1 month later...