Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Heh, mam nadzieje, że tłok i reszta bebechów będą takie same, co przy prawdopodobnej dużej popularności swd cymy spowoduje wypuszczenie części upgradowych porządnych producentów. BTW ciekawe co oni tam mieli polepszyć? Chyba raczej uprościć, żeby zmniejszyć koszty :wink:

Posted

Różnią się: wykończeniem (v1 jest malowana na błysk, v2 na mat), kolorem cylindra (v1 ma mosiężny, v2 koloru chromu) oraz w v2 patrząc w gniazdo magazynka widać płytkę do odblokowywania GB, chyba jeszcze są jakieś różnice, ale to szczegóły.

Co najmniej jedną sztukę v2 mieli w gunfire, reszta sprzedawanych w Polsce to były v1.

Posted

V2 rożni się tylkko blachą do odblokowania GB. kolor i cylinder mam taki sam.

Na pewno by nie zrobili body w macie, chromowany cylinder możne jest w v3?:)

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Hello :)

Jak się sprawują repliki ?

Planuje kupić SWD od RS'a i domyślnie lecieć na M150, oczywiście wymieniony tłok i lufa oraz mosfecik z AB.

Ale póki co wole popytać.

Przeleciałem cały temat i trochę się dowiedziałem i jestem ciekaw czy od tej pory coś nowego się nie posypało.

Posted

Przy springu 150 tłoka nie musisz wymieniać - ten co jest w stocku - wystarczy.

Mosfet - jak najbardziej, lufa... cóż - zależy na co chcesz ją wymienić.

na tej konfiguracji jest to nie do zajechania....

Posted

Taka batka pasuje idealnie, także wszystko o nie większych wymiarach i podobnych parametrach podejdzie, reakcja na spust na M150 Guarder jest bardzo dobra.

Lufę 650 PDI sobie daruj, w tej cenie warto dołożyć do EDGI 690mm. Ja mam promyka 650mm i na 50 metrów idzie wystrzelać skupienie wielkości pięści.

Posted

Co do 690 lufy - w rs taka jest stokowa. Pamiętajcie ze w Rs cylinder jest większy i dłuższy niż jakikolwiek inny AEG'owy bore-up.

Można tam śmiało wstawić 719 - i będzie ok

• 2 months later...
Posted

Czyli podsumowując :

-Pasującą gumką jest guma systemy

-Lufa Promyka 650mm

Pytanie do posiadaczy jak wytrzymały jest szkielet GB, jak wytrzymałe są zębatki oraz jak wytrzymała jest głowica tłoka?

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Dokładnie tak jak podał w linkach @Wściekły - na pozostałych zdjęciach widać bardzo dokładnie że replika jest matowa.

P.

Edited by Padaka
Posted

A takie dość ogólne pytanko.

Da rade wycisnąć z tego Svd Rs 100m celnego strzału w sylwetkę człowieka ? po wymianie Gumki, lufy promyka, doszczelnieniu. Jeszcze taka sprawa Czy m170 Wytrzyma gearbox ? bo Tłok to pół biedy najwyżej się wymieni na tego systemy i po kłopocie

Posted

eee czy ktoś z was orientuję się na jaki Kolor był malowany Svd Rs Wersja 3 ? bo wiem że wersja pierwsza była malowana na połysk zaś druga na mat <--- wgł mnie o wiele brzydsza ;/ A 3 ktoś wie ??