Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

CM041sd , mp5 od cymy

Rok używania, 4-7 tyś kulek , gniazdo magazynka i zatrzask magazynka wyrobione na gładko, magi nie podają, przez to góra body do wymiany/podklejania prowizorycznego. Zgubione piny od osłony przodu. Cała reszta- bez zarzutu.

A było używać plasticzanych magów np. od Aresa :szukaj:
  • Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przy podłączeniu lipo 11.1 spcena pluje kulkami na 1m.

zębatki shs 13:1

dysza od elemenu

sp130

CO nie tak?

przy podłączeniu lipo 11.1 spcena pluje kulkami na 1m.

zębatki shs 13:1

dysza od elemenu

sp130

CO nie tak?

czy ktoś na tę zagadkę zna ktoś odp. ? Czy zmienić na lipo 7.4?
Posted

Mozliwe ze za duzy rof - popychacz nie zdaza wrocic i dysza jest odciagnieta w momencie strzalu.

Przy tuningach na max rof moze sie tak zdazac.

Masz opozniacz popychacza ? uciety koniec popychacza zeby wczesniej wracal ? (opozniacz jest po to zeby wczesniej byl odciagany - mial wiecej czasu na pobranie kulki).

Dysza jest napewno odpowiedniej dlugosci ? Sprawdzales z rozlozonym gearboxem jak uklada sie w komorze i na gumce ?

Tlok sie nie chaczy wewnatrz o sprezyne ? (mialem takie tloki ktore nie graly z niektorymi sprezynami - po prostu w srodku tlok byl za waski i sprezyna wchodzac zapierala sie bardzo mocno - w momencie strzalu - jak jeszcze sie kompresuje - rozpiera sie jeszcze bardziej - powoduje to ze tlok bardzo powoli wraca do pozycji strzalu).

Ogolnie mowiac - duzo moze byc nie tak ...

• 2 years later...
Posted
W dniu 17.05.2004 o 19:42, MISIEK_ops napisał:

Ja mam specnę SA-A13 od paru miesięcy. Wymieniałem tylko gumkę na czarną systemę, preckę oraz komorę od Modify. Co z nią nie tak?

-Atrapa zamka nachodzi na komorę. Pozbyłem się atrapy.

-Dzwignia przeładowania złamała się w miejscu w którym jest taki pypeć który otwiera klapkę zamka.

oprócz tego strzela dobrze :)