dziadekmarek1 Posted December 11, 2016 Report Posted December 11, 2016 CM041sd , mp5 od cymy Rok używania, 4-7 tyś kulek , gniazdo magazynka i zatrzask magazynka wyrobione na gładko, magi nie podają, przez to góra body do wymiany/podklejania prowizorycznego. Zgubione piny od osłony przodu. Cała reszta- bez zarzutu. A było używać plasticzanych magów np. od Aresa :szukaj: Quote
rakq Posted December 17, 2016 Report Posted December 17, 2016 przy podłączeniu lipo 11.1 spcena pluje kulkami na 1m. zębatki shs 13:1 dysza od elemenu sp130 CO nie tak? przy podłączeniu lipo 11.1 spcena pluje kulkami na 1m. zębatki shs 13:1 dysza od elemenu sp130 CO nie tak? czy ktoś na tę zagadkę zna ktoś odp. ? Czy zmienić na lipo 7.4? Quote
Kocur666 Posted December 17, 2016 Report Posted December 17, 2016 Mozliwe ze za duzy rof - popychacz nie zdaza wrocic i dysza jest odciagnieta w momencie strzalu. Przy tuningach na max rof moze sie tak zdazac. Masz opozniacz popychacza ? uciety koniec popychacza zeby wczesniej wracal ? (opozniacz jest po to zeby wczesniej byl odciagany - mial wiecej czasu na pobranie kulki). Dysza jest napewno odpowiedniej dlugosci ? Sprawdzales z rozlozonym gearboxem jak uklada sie w komorze i na gumce ? Tlok sie nie chaczy wewnatrz o sprezyne ? (mialem takie tloki ktore nie graly z niektorymi sprezynami - po prostu w srodku tlok byl za waski i sprezyna wchodzac zapierala sie bardzo mocno - w momencie strzalu - jak jeszcze sie kompresuje - rozpiera sie jeszcze bardziej - powoduje to ze tlok bardzo powoli wraca do pozycji strzalu). Ogolnie mowiac - duzo moze byc nie tak ... Quote
Mikus47221 Posted April 4, 2019 Report Posted April 4, 2019 W dniu 17.05.2004 o 19:42, MISIEK_ops napisał: Ja mam specnę SA-A13 od paru miesięcy. Wymieniałem tylko gumkę na czarną systemę, preckę oraz komorę od Modify. Co z nią nie tak? -Atrapa zamka nachodzi na komorę. Pozbyłem się atrapy. -Dzwignia przeładowania złamała się w miejscu w którym jest taki pypeć który otwiera klapkę zamka. oprócz tego strzela dobrze :) Quote
Recommended Posts