szyjka_66 Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Mam zwiezle pytanie. Otoz rozkrecalem dzisiaj GB i nie zwrocilem uwagi na polozenie silnika i mam pytanie. Czy ktos ma pojecie gdzie sie podpina kabel "+" w silniku? Mam wersje dluga (mp5), zdjecie silnika: http://www.airsoftparts.ca/store2/images/c...torque-long.jpg Quote
szyjka_66 Posted June 12, 2009 Author Report Posted June 12, 2009 no wlasnie za nic nie moge go znalezc... Przeszukalem, przemacalem caly silnik i nie ma, po prostu nie ma:) Moze niech ktos napisze gdzie on dokladnie jest?;) Quote
Gogin Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 To podepnij tak jak będziesz chciał - najwyżej silnik będzie kręcił w drugą stronę to anti reversal go zabloczy i nic się nie stanie - podepniesz na odwrót i będzie OK. Quote
Viamortis Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Na plastikowej podstawce powinien być plusik. W razie wątpliwości podepnij silnik i nie wkładając do chwytu naciśnij spust (z podpiętą baterią). Jak już będziesz wiedział w którą stronę się kręci, to wykoncypuj jak mają kręcić się zębatki i wtedy wsadź silnik tak, żeby poruszał nimi w dobrą stronę ;). Quote
poldeck Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Szyjka... Już Ci napisałem czemu według mnie nie kręci :-P . Ale nie będę wredny i na forum opuszczę na to zasłonę milczenia :-F . Quote
Recommended Posts